TÜSİAD Genel Sekteretliği'ne Yavan atandı

2000 yılından bu yana, TÜSİAD Ankara Daimi Temsilcisi olarak görevde bulunan Zafer Ali Yavan, TÜSİAD Genel Sekreterliği'ne atandı. Zafer Ali Yavan'ın, 22 Ocak 2009'da gerçekleştirilecek TÜSİAD Genel Kurulu sonrasında göreve başlayacağı bildirildi.

Yayınlanma: 26.12.2008 - 15:20
Abone Ol google-news

TÜSİAD, Genel Sekreterlik görevini yürüten Dr. Haluk Tükel'in görevinden ayrılarak danışman olmasıyla yerine, TÜSİAD Ankara Daimi Temsilcisi Zafer Ali Yavan'ın atandığını açıkladı.

Açıklamada, ODTÜ Yöneylem ve İstatistik bölümünden mezun olan Zafer Ali Yavan'ın, Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı'nda Yıllık Programlar ve Kamu Finansmanı,Ekonomik Modeller ve Stratejik Araştırmalar Genel müdürlüklerinde görev aldığı ayrıca, 1997-2000 döneminde Ekonomik Modeller Dairesi Başkanlığı'nı yaptığı belirtildi.

İngiltere Salford Üniversitesi'nde ekonomi alanında yüksek lisans çalışmasını tamamlayan Yavan, ABD Pennsylvania Üniversitesi'nde ekonomik modelleme ve zaman serisi ekonometrisi konularında proje çalışmalarında bulundu. Zafer Ali Yavan'ın, makroekonometri, para ekonomisi ve işgücü piyasası alanlarında ulusal ve uluslararası dergilerde yayımlanmış makaleleri bulunuyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler