Mercedes-Benz İETT ihalesini kazandı

Mercedes-Benz Türk, İETT tarafından açılan 221 adetlik alçak tabanlı, körüklü belediye otobüsü ihalesini kazandı.

Yayınlanma: 14.01.2012 - 09:04
Abone Ol google-news

Mercedes-Benz Türk AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Mercedes-Benz Conecto tipi belediye otobüsü alımı için sözleşme imzalandı.

Eylül 2012'ye kadar teslim edilecek olan 221 adet körüklü Mercedes-Benz Conecto, 5 yıl garantili olacak ve bu süre boyunca bakımları Mercedes-Benz Türk tarafından yapılacak.
İstanbul halkına hizmet veren İETT filosunun yüzde 50'si Mercedes-Benz marka otobüslerden oluşuyor.

İETT Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçlı konuya ilişkin değerlendirmesinde, İETT'nin 141'inci yılına girerken farklı imaj, farklı bir anlayış ve farklı bir yönetim felsefesiyle İstanbul'a ve geleceğine imza atma çabası içinde olduğunu belirterek, ''Körüklü otobüs ihalesi ile ilgili olarak bugün attığımız bu imza da İETT tarihinde yeni bir aşamayı oluşturuyor. Bu anlaşma Mercedes-Benz Türk için önemli bir başarı olduğu kadar İstanbul halkı için de çok olumlu bir gelişmedir'' dedi.

Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Wolf-Dieter Kurz da İstanbul Hoşdere Fabrikalarında üretilmekte olan körüklü Conecto otobüsler için attıkları bu imza ile İETT ile şirketleri arasındaki köklü işbirliklerini devam ettirdiklerini vurguladı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler