Onların golleri konuşuluyor

Galatasaray'ın ligde ilk 20 haftada attığı 40 golün 22'sini kaydeden Elmander, Baros ve Selçuk üçlüsü, ayrıca toplamda 23 asistle takımlarına büyük katkı sağladı.

Yayınlanma: 17.01.2012 - 10:51
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'de aldığı başarılı sonuçlarla taraftarının yüzünü güldüren lider Galatasaray'da Johan Elmander, Milan Baros ve Selçuk İnan'ın gol yollarındaki başarılı performansı göz dolduruyor.

Geçtiğimiz sezon ilk 20 haftada 24 gol kaydeden sarı-kırmızılı takım, bu sezon aynı süre içerisinde 40 gole ulaşırken, bu gollerde Elmander, Baros ve Selçuk'un büyük payı bulunuyor.

''Cim Bom''un attığı 40 golün 22'sine imza atan Elmander, Baros ve Selçuk üçlüsü, ayrıca toplamda yaptıkları 23 asistle takımlarına skor anlamında büyük katkı sağladı.

En golcüsü Elmander

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı ilk isim olan Johan Elmander takımın en golcü futbolcusu durumunda bulunuyor.

Gol yollarındaki becerisinin yanı sıra savunmaya verdiği destekle de dikkatleri üzerine çeken İsveçli futbolcu, bu sezon forma giydiği 18 karşılaşmada 8 kez ağları havalandırdı.

Elmander, yaptığı 5 asistle de takım arkadaşlarının golle buluşmasını sağladı.


Baros golcülüğünü gösterdi

Teknik direktör Fatih Terim'in, geçen sezonun kadroda bulunan yabancılardan takımda tutuğu tek isim olan Milan Baros, golcü kimliğini konuşturmaya devam ediyor.

Galatasaray'a geldiğinden itibaren takımın gol yollarındaki en etkili isimlerinden biri olan Çek futbolcu, bu sezon da ligin ilk yarısındaki maçlarda az süre bulmasına rağmen fileleri havalandırmaya devam etti.

Çek futbolcu, forma şansı bulduğu 16 karşılaşmada 7 kez meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Milan Baros ayrıca 9 asistle Selçuk İnan ile birlikte bu alanda en önde yer alan futbolcu oldu.


Selçuk en iyi sezonunu geçiriyor

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Selçuk İnan, Spor Toto Süper Lig'de skor anlamında kariyerinin en iyi sezonunu geçiriyor.

Teknik direktör Fatih Terim'in ligdeki 20 karşılaşmanın tamamında forma verdiği milli futbolcu, takımı adına 7 kez topu ağlara gönderdi. Selçuk İnan son paslarda da 9 kez arkadaşlarını topla buluşturdu.

Selçuk İnan, Süper Lig kariyerinde bir sezonda en fazla golü 2007-2008 sezonunda 5 golle Manisaspor formasıyla attı. Milli futbolcu, Trabzonspor'da forma giydiği üç sezonda ise toplamda 7 gol kaydetti.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler