Gençlerbirliği'nde 'ders zili' çalıyor

Teknik direktör Fuat Çapa'nın kulüpte görev almasıyla çehresi değişen Gençlerbirliği'nde ''ders zili'' çalıyor.

Yayınlanma: 19.01.2012 - 09:25
Abone Ol google-news

Başkent ekibinde, teknik kadronun desteğiyle gerçekleştirilen lisan derslerinde, öncelikle İngilizce, İspanyolca ve Türkçe, yerli ve yabancı futbolculara verilecek. Futbolcuların yanı sıra teknik direktör ve yardımcı antrenörler de ders alacak.

Eğitimde, Ankara Üniversitesi'nden öğretim elemanları görev alacak. İngilizce ve Türkçe'yi yerli ve yabancı futbolcular, İspanyolcayı da teknik direktör Fuat Çapa, yardımcı antrenör Bülent Kayıtken ve futbolculardan Mehmet Akgün'ün alacağı bildirildi.

Ayrıca İngilizce derslerini Soner, Cem Can, Özgür ve Özkan, Türkçe dersleri de takımda bulunan yabancı oyunculardan Azofeifa, Kulusiç, Curri, Zec ve Mununga'ya verilecek. Teknik kadro, dersler başladıktan sonra futbolcu sayısının artmasını bekliyor.

İngilizce, İspanyolca ve Türkçe derslerinin ligdeki fikstürün durumuna göre haftada en az 2 gün olması planlanıyor. Belirlenen 2 günlük derslere tüm futbolcuların katılımını teknik kadro sağlayacak.

Öte yandan, 5 dil bilen Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa'nın, daha önce İspanyolcaya başladığı, gelişmeler üzerine ara verdiği öğrenildi. Çapa, tesislerde alacağı derslerle yeniden İspanyolca öğrenmeye başlayacak.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler