Eski bakan, CHP'den aday adayı

Eski devlet bakanlarından Mustafa Yılmaz, CHP'den Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olacağını bildirdi. Adaylık için hala resmen başvuru yapmadığını ifade eden Yılmaz, ''Başvuru yapmam için önümüzde daha uzun bir süre var. Bu süre dolmadan önce uygun bir zamanda başvurumu yapacağım'' dedi.

Yayınlanma: 29.12.2008 - 10:10
Abone Ol google-news

Eski devlet bakanlarından Mustafa Yılmaz'ın Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olacağı bildirildi. Yılmaz  yaptığı açıklamada, bir süre önce geçirdiği trafik kazasında kolunda meydana gelen kırık nedeniyle sağlık sorunları yaşadığını, doktorunun tavsiyesi üzerine seçim çalışmalarına bir gün ara verip evde istirahat ettiğini belirtti.

Evde istirahatini fırsat bilen bazı kişilerin, ''kendisinin parti teşkilatıyla adaylığı konusunda sorunlar yaşadığı, bu yüzden de adaylıktan çekildiği'' yönünde iddialar ortaya attığını belirten Yılmaz, ''Seçim çalışmalarımı aralıksız sürdürüyorum, sağlık sorunlarım var, bir gün evde yattım diye aday olmayacağım konusunda çıkarılan dedikodular gerçek dışıdır'' diye konuştu.

Adaylık için hala resmen başvuru yapmadığını ifade eden Yılmaz, ''Başvuru yapmam için önümüzde daha uzun bir süre var. Bu süre dolmadan önce uygun bir zamanda başvurumu yapacağım'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler