Four in the Pocket Salon'da

Kangroove üyelerinden Mert Önal ve Alp Ersönmez'in yanlarına Elif Çağlar, Çağrı Sertel ve Toygun Sözen'i alarak oluşturdukları yeni R&B, soul ve funk etkileşimli grubu Four in the Pocket, İKSV Salon'da konser verecek.

Yayınlanma: 24.01.2012 - 13:28
Abone Ol google-news

İstanbul ve Ankara'daki performanslarıyla kalabalık bir dinleyici kitlesi edinen, Erykah Badu, Jill Scott, Outkast, Michael Jackson, Meshell N'degeocello gibi isimleri yalnızca çalmakla kalmayıp, yorumlayan ve sık sık doğaçlamalara yer veren Four in the Pocket’ın repertuarı 60’lı ve 70’li yılların soul parçalarından, 90’lar ve günümüzün hip-hop ve nu-soul'larına kadar uzanıyor.
 
Grup üyelerinden Mert Önal, Athena, İlhan Erşahin, Anadolu’nun Kayıp Şarkıları, Cahit Berkay, Emin Fındıkoğlu gibi isimlerle çalıştı. 2008 yılı içinde solo albümü “Yazısız”ı çıkartan Alp Ersönmez ise, Quartet Muartet, Wax Poetic/ İstanbul Sessions, Telvin/Erkan Oğur, Erik Truffaz gibi isimlerle, birçok albüm ve çok sayıda konserde yer aldı.

New York’ta caz vokal masteri yaparken Sheila Jordan ile çalışan ve sayısız kulüpte sahneye çıkan Elif Çağlar master’ı dereceyle bitirerek Türkiye’ye döndü. Bilgi üniversitesi piyano bölümünde okuyan Çağrı Sertel, Ricky Ford, Pluma Band, Sertab Erener, Buzuki Orhan Osman Keisa Brown, William Cardosa, Cem Adrian Yasar, Zuhal Olcay ve Demir Demirkan ile çalıştı. Hacettepe Konservatuarı klarnet bölümünden mezun olan Toygun Sözen, Kenan Doğulu, Teoman, Nev, Soul Stuff, Blues Express gibi isimlerle sayısız sahne ve albüm çalışması yaptı.
 
Elif Çağlar (vokal) Çağrı Sertel (klavye) Alp Ersönmez (bas gitar) Mert Önal (davul) Toygun Sözen (saksofon)’dan oluşan grup 25 Ocak Çarşamba akşamı İKSV Salon’da  meraklısıyla ve tanışmak isteyenlerle bulaşacak.

www.saloniksv.com


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler