Emekli yüksek yargı mensupları dernek kurdu

Yüksek Mahkemelerin emekli başkan, başsavcı ve üyeleri "Onursal Yüksek Yargıçlar Derneği" çatısı altında örgütlendi. Derneği Başkanlığı'na oy birliği ile Dr. Uğur İbrahimhakkıoğlu seçildi.

Yayınlanma: 29.12.2008 - 14:38
Abone Ol google-news

Anayasa Mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay'dan emekli olan başkan, başsavcı ve üyelerin oluşturduğu "Onursal Yüksek Yargıçlar Derneği" 21 Aralık tarihinde ilk genel kongresini yaparak kuruluşunu tamamladı.

En yaşlı üye olan Yargıtay 15. Hukuk Dairesi Onursal Başkanı Edip Şimşek'in yönettiği Genel Kurul Toplantısında ve ardından yapılan Yönetim Kurulu'nda tüzük kabul edilerek, Yargıtay Onursal Genel Sekreteri Dr. Uğur İbrahimhakkıoğlu, Onursal Yüksek Yargıçlar Derneği Başkanlığı'na oy birliği ile seçildi.

Yönetim Kurulu Üyeliklerine, Yargıtay 1. Hukuk Dairesi Onursal Başkanı Orhan Uzgören, 2. Hukuk Dairesi Onursal Başkanı Hakkı Dinç, Yargıtay Onursal Başsavcı Vekili Erol Öcal ve Danıştay Onursal Başkanvekili Salim Özkan; Denetim Kurulu üyeliklerine ise, Yargıtay Onursal Daire Başkanı Oktay İzgiey ile Yargıtay Onursal Daire Başkanları Ali Güven ve Semih Tekin Telli seçildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler