Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet Gazetesi 'İflas eden edene' başlığını kullandı ve küresel krizin etkisini manşetinden okuyucularına duyurdu. Hürriyet Gazetesi ilk sayfasında 'Telekulağa soruşturma' başlığı ile Yargıtay'ın açtığı davayı gördü. Milliyet Gazetesi ise 'İsrail'den kara saldırısı hazırlığı' ile İsrail'in savaş için yaptığı hazırlığı manşetine taşıdı.

Yayınlanma: 30.12.2008 - 07:46
Abone Ol google-news

CUMHURİYET

İflas eden edene


On binler işsiz kalabilir 20 ile 100 konut arasında iş hacmi olan ve her biri yaklaşık 50 kişiyi istihdam eden 150 bine yakın müteahhidin mensup olduğu Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu’nun Başkanı Tahir Tellioğlu, sektörün 2008’in üçüncü çeyreğinde yüzde 4.3 küçülme gösterdiğine dikkat çekti.

 

HÜRRİYET

Telekulağa soruşturma


Yargıtay, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Kahraman, Müsteşar Yardımcısı Zeki Yiğit ile Ceza İşleri Genel Müdürü Galip Tuncay Tutar hakkında "görevi kötüye kullanmak"tan soruşturma açılmasını istedi.
 

 

MİLLİYET

İsrail'den kara saldırısı hazırlığı


İsrail, sınırdaki Erez geçiş noktasına 300-500 metre mesafede oluşturduğu geçici üslere tank ve zırhlı buldozerlerini yığdı. Savunma Bakanı Ehud Barak, "Hamas'la topyekûn savaş halindeyiz" dedi.

 

RADİKAL

TRT Şeş bi xwêr be

Başbakan Erdoğan, 1 Ocak 2009'da resmi yayına başlayacak kanala demecini, 'TRT 6 hayırlı olsun" anlamına gelen Kürtçe ifadeyle bitirdi.


AKŞAM

Devlet silah bırakıyor


Savunma Sanayii'nden şok teklif. Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu(MKEK) özelleştirilsin.


POSTA

Sapık kardeşler


Tekirdağ'da iki kardeş okul önünden 8 yaşındaki bir kız öğrenciyi kaçırdı. İki sapık şehir dışındaki bir eve götürdükleri küçük kıza defalarca tecavüz etti. Ertesi gece kızı okul bahçesine bırakan sapık kardeşler yakalandı.



VATAN

Gül sürpriz yapmadı


Cumhurbaşkanı üniversitede ikinci sırayı aldığı halde YÖK'ün kendisine ilk sırada gönderdiği Erdoğan'ın aile doktoru Prof. Dr. Yunus Söylet'i İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü'ne atadı.

 

BİRGÜN

Sokaklar öfkeli


İsrail saldırısı karşısında ne BM, ne ABD ne de Arap dünyası caydırıcı bir tepki göstermiyor. Liderlerin çoğu suskun. Sokaklardaki tepki artıyor.



SABAH

Büyümez ölü çocuklar


Nâzım Hikmet, Hiroşima'da atom bombasıyla ölen çocuklar için böyle diyordu... Benzer acı İsrail bombalarının vurduğu Gazze'de yaşanıyor.

 

TERCÜMAN

Eskişehir'in beyni vuruldu


İki devlet hastanesindeki 11 beyin cerrahından 8'i gözaltına alınınca ameliyat yapacak doktor kalmadı.

 

YENİ ŞAFAK

Bu mu savaş


İsrail Gazze Şeridi'ni bombalamaya devam ediyor. Ölü sayısı 345'i geçti. Dünkü saldırılarda 15 çocuk hayatını kaybetti. Elektriksiz kalan hastaneler yaralıları kabul etmiyor.

 

ZAMAN

Harabe şehirde ameliyatlar cep telefonu ışığıyla yapılıyor


İsrail vuruyor, dünya seyrediyor. Gazze'de katliamın boyutları her geçen gün büyüyor. Harabeye dönen şehirde insanlık dramı yaşanıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler