Fenerbahçe'den açıklama

Fenerbahçe Kulübünce, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile başkan vekilleri Göksel Gümüşdağ ve Lutfi Arıboğan'ın istifasının ardından yapılan açıklamada, Şampiyonlar Ligi'ne gönderilmemelerinin bazı odaklar tarafından engellenmesinin tescilinden dolayı bir burukluk ve hayal kırıklığı yaşandığı belirtildi.

Yayınlanma: 01.02.2012 - 17:13
Abone Ol google-news

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, TFF Hukuk Kurulu Başkanı İlhan Helvacı'nın da istifası istenirken, şu görüşlere yer verildi:
''Son 7 aydır camiamıza yapılan haksızlıklara karşı verdiğimiz mücadelede haklılığımızın ortaya çıkmasının verdiği memnuniyetle beraber, Şampiyonlar Ligi;ne gönderilmememizin bazı odaklar tarafından engellenmesinin tescilinden dolayı bir burukluk ve hayal kırıklığı yaşıyoruz.
Gelinen noktada daha düne kadar UEFA'ya bizi şikayet edenlerin, bugün dönüp Türkiye'ye UEFA'yı şikayet ettiklerini ulusça izliyoruz. Kulübümü, yaşananlara ilişkin detaylı açıklamasını önümüzdeki günlerde camiamız ve kamuoyu ile paylaşacaktır.
Ancak beklentimiz; hemen bugün kulübümüzün haksız yere Şampiyonlar Ligi yolunun kapanmasına neden olanların, başta TFF Hukuk Kurulu Başkanı İlhan Helvacı olmak üzere, istifa etmesidir. Bu yaşananlarda sorumluluğu olanların tamamının istifa etmeleri artık kaçınılmaz bir gerçektir.
Kulübümüz tarafından defalarca dile getirilen tüm hususlar, en yetkili ağızlar tarafından 'birer suç ihbarı ve ikrarı' bir nevi suçun kabulü şeklinde dile getirilerek istifa kararlarına gerekçe yapılmıştır.
Önemle belirtmek isteriz ki; bu ihbar ve ikrar içeren açıklamalarda adı geçen kişiler hakkında, her türlü hukuki ve ceza-i takibat tarafımızdan süratle hayata geçirilecektir.''

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler