CHP'de Çankaya yarışı büyüyor

CHP Çankaya Belediye Başkan aday adaylığı için 14 başvuru oldu. Belediye Meclis üyeliği için 145, İl Genel Meclisi içinse 25 kişi başvurdu. CHP Çankaya İlçe Başkanı Cudi Gökalp Çalışkan, başvuru sayısındaki fazlalığın CHP ile birlikte yeni bir 89 rüzgârının eseceğinin işareti olduğunu söyledi.

Yayınlanma: 31.12.2008 - 13:19
Abone Ol google-news

CHP Çankaya İlçe Başkanı İlçe Başkanı Cudi Gökalp Çalışkan, Çankaya Belediye Başkan aday adaylığı başvurularıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Belediye Başkan aday adaylığı için şu ana kadar 14 başvuru olduğunu ifade eden Çalışkan, belediye meclis üyeliği için 145, İl Genel Meclisi için de 25 kişinin başvurduğunu anlattı.

Çalışkan, CHP Parti Meclisi'nin başvurulardaki yoğunluğu dikkate alarak başvuru süresini 15 Ocak'a kadar uzatılmasının da olumlu olduğunu belirtti. Çalışkan, "Partimize yönelik yoğun bir ilgi olduğu açık. Başvuru sayısındaki bu fazlalık, yeni bir 89 rüzgârının eseceğine işaret etmektedir. Çankaya'yı yüksek bir oy oranıyla kazanacağız. Çankaya'da tutturacağımız oy oranı, Sayın Karayalçın'ın Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın da kapısını aralayacatır" dedi.

Çalışkan'ın verdiği bilgiye göre Çankaya Belediye Başkan aday adaylığı için başvuran isimler şunlar: "Yaşar Çatak, Yüksel Işık, Bülent Tanık, Hikmet Tepe, Ali Yıldırım, Bülent Gürsoy, Levent Tosun, Murat Gündüz, Emrullah Eren, Mahmut Bayram, Ali Rıza Yücel, Haydar Yılmaz, Ufuk Ataç, Muzaffer Eryılmaz."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler