Gazetelerde Bugün

Cemaat ile hükümet arasında DDK raporuyla yeni cephe açıldı. Haberin ayrıntıları bugünkü Cumhuriyet'te.

Yayınlanma: 23.02.2012 - 07:43
Abone Ol google-news

CUMHURİYET

MİT krizinde derin tartışma


DDK’nin Dink raporu cemaat-hükümet kavgasının küllenmediğini gösterdi


HÜRRİYET

Başkan Merkeze


Polis ve yargıdan sonra kritik bir görev değişikliği haberi de MİT'ten geldi. MİT İstanbul Bölge Başkanı İ.N. görevinden alınarak merkeze çekildi.


MİLLİYET

'Hanedan'ın kirli sırları


Kayseri Şeker Fabrikaları'ndaki yolsuzluk davasının iddianamesinde savcılık Vedat Ali Özışık ve ailesini 'Hanedan' diye niteleyip ilginç ayrıntılar verdi.


VATAN

'Hiç etik değil'


Meclis Başkanı Çiçek, Hakan Şükür'ün yorumculuğu için "Etik bulmuyorum. Yasal boşluktan faydalanıyor" dedi.


RADİKAL

İlk icraati değilmiş

'Uçurum' dizisinde CHP'li Nur Serter'in adını, kadınları fuhuşa sürükleyen bir karaktere veren yapımcı, başka dizide yazar Perihan Mağden'e hakaret etmiş!


AKŞAM

Karadeniz kumarda da kaybetti


Aşk fırtınası dindi, casino alarmı başladı. Karadeniz'deki aileleri Rus kadından sonra Gürcü kumarı vurdu. Vize gerekmediği için sınırı kolayca geçen 150 bin Türk, iki ay içinde Gürcistan'da milyonlar kaybetti.


SÖZCÜ

İşsiz nesil!


150 kişinin alınacağı 4 aylık geçişi iş için 1400 kişi başvurdu. Yani milletin tek gündemi var: GEÇİM


AYDINLIK

Yeni Şafak yazarı Ali Bayramoğlu: Cemaat Ergenekon'da delil üretti


Ali Bayramoğlu, adliye ve polis içindeki 'otonom yapı'nın şüpheli delillerde davalara gölge düşürdüğünü köşesinde yazdı.


HABERTÜRK

Pompalı manyak


Osmaniye'de bir sabıkalı, reddeden kızın okul servisine pompalıyla ateş açtı: 2 öğrenci öldü


SABAH

Gazetecilere nokta atışı


Suriye'de Esad'ın kanlı siciline dün iki gazeteci eklendi. Humus'ta basın merkezine helikopterli saldırıda iki batılı muhabir öldü, üçü yaralandı.


POSTA

Dehşet

Antalya'da silah tehdidiyle istasyondan benzin almaya çalışan adam dehşet saçtı. Havaya rastgele ateş açan adamı durdurmak için devreye Konyaaltı Emniyet Müdürü Uğur Gökcan girdi. Uğur Gökcan saldırganın silahını almak için hamle yaptı. Boğuşma sırasında saldırgan Uğur Gökcan'ı şehit etti.


BİRGÜN

İşte AKP'nin şehir yapılanması: ATK


TTB raporunun aksine, Metin Lokumcu'nun biber gazıyla öldürülmediğini iddia eden ATK raporunu değerlendiren TTB MK üyesi Osman Öztürk: ATK bu kadar hâkimiyeti altına girdiği AKP'yi üzemez.


YENİ ŞAFAK

Herkesin bildiği sır


'Oslo görüşmeleri' üzerinden hükümete yüklenen muhalefet, ANASOL-M döneminde Öcalan'la temas kurduğu ortaya çıkınca zor duruma düştü. Başbakan Yardımcısı Bozdağ, " Terörist başı ile görüşme herkesin bildiği bir sırdır" derken bir dönem görüşmelere aracılık eden 'Balıkçı' ise temasları doğruladı.


ZAMAN

Kürtlere ilk kurşunu Abdullah Öcalan sıktı


Şemdin Sakık, terör örgütü PKK'nın iç infazlarını savcıya anlattı. Sakık, 2 bine yakın militanı 'ajan' veya 'hain' suçlamasıyla öldürten Öcalan'ın, cesetleri de Bekaa Vadisi'ne gömdüğünü söyledi. İnfaz listesini, faili meçhuller soruşturmasını yürüten savcıya veren Sakık'a göre, örgütten ayrılan şiddet karşıtı yöneticiler hâlâ hedefte.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler