Gazetelerde Bugün

Kılıçdaroğlu'nun, CHP'de ideolojik kanatlar olmalı. Ulusalcı-liberal ayrışması yok. Hızlı yenileşme risk' sözleri bugünkü Cumhuriyet'in manşetinde.

Yayınlanma: 04.03.2012 - 07:40
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Aşama aşama değişim


CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu sosyal demokrat partilerin kişiye endeksli değil, ideolojiye endeksli kanatlar oluşturması gerektiğini söyledi. Kılıçdaroğlu “Biz AKP gibi rant partisi değiliz. Kendi ideolojimizi sürekli yenilemek zorundayız” dedi. Partide ayrışma olmadığını vurgulayan CHP lideri “hızlı yenileşmeyi hazmetmekte zorlananlar olabileceğini, aşama aşama götüreceklerini” söyledi. Kılıçdaroğlu, yerel seçimlerde belediye başkanı adaylarını halkın belirleyeceğini vurguladı.


HÜRRİYET

Neşeli ayaklar


Antalya'da kadınlar, sivil toplum kuruluşlarına yardım için koştu. Şanlıurfa'da düzenlenen "Kadınlar Koşusu"na katılanlar ise çocuk gelinlere ve şiddete karşı seslerini yükseltti.

 

MİLLİYET

Dev müzelere ambargo

Türkiye'den kaçırılan eserler için artık aktif bir politika izleyen Kültür Bakanlığı'nın son hamlesi, elindeki eserleri vermeyen Metropolitan ve British Museum'a ambargo koymak oldu.

 

SABAH

Hacettepe'ye ağır suçlama

Türkiye'nin ikinci yüz nakli yarışını kazabilmek amacıyla gerçek dışı beyanla rapor düzenlendi.

 

RADİKAL

Polisin şifresi

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün sitesini çökertip, sistemi 3 hafta elinde tutan hacker'ler Radikal'e konuştu.

VATAN

Sınıra dayandı

12 ayda 8 bin kişiyi katleden Suriye rejimi şimdi de Türkiye sınırındaki köyleri hedef aldı.

HABER TÜRK

Boyner'e: sen gelme

Hükümet- TÜSİAD krizinde son perde: Erdoğan'ın katılacağı, Boyner'in konuşacağı panel iptal edildi.

 

SÖZCÜ

Miting değil işsizlik

"İşsizlik azaldı" diye övünüyorlar ama görünen köy kılavuz istemez.

 

AYDINLIK

Erdoğan'ın sözleri palavra

Antalya'da gecekondu mahallelerinde kaçak olarak yaşayan 400 kadar Esad karşıtı Suriyeli mülteci, AKP'nin verdiği sözleri tutmadığını, perişan olduklarını söyledi.


BİRGÜN

Ya her beraber ya hiç birimiz...

Ahmet Şık ve Nedim Şener'in tutukluluklarının birinci yılı geride kaldı.

 

AKŞAM

Sen emret Başbakanım

"Başbakan izin vermeden MİT'çilere soruşturma açılmaz" istisnası, askerlerin de gündeminde...

 

POSTA

Mahalle baskısından şehir değiştirdiler

Antalya'da oturan E.Y''yi 6 yıl önce 13 yaşındayken babası Osman Y.'nin, 54 yaşındaki Yusuf A.'ya sözleşmeyle 5 bin TL'ye sattığı ortaya çıkmıştı. E.Y., Yusuf A.'nın tecavüzüne uğramıştı. Yusuf A. halen Antalya'da tutuklu.

 

YENİ ŞAFAK

TÜSİAD ara rejim partisi

Ümit Boyner'in "TÜSİAD'ın 28 Şubat'a bir katkısı yok" sözlerini, Patronlar Kulübü'nün darbe sürecinde bir siyasi parti gibi rol oynadığını gösteren arşivler yalanladı. Dönemin YİK Başkanı, "Ecevit'i düşürdüğümüz gibi gazetelere ilan verelim" derken, Karargah'a koşan patronlar, 'ara rejimde ekonomi nasıl yönetilir' brifingi verdi.
 

ZAMAN

Diploma var, trafik kültürü yok

Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde yapılan trafik kültürüyle ilgili araştırmadan çarpıcı sonuçlar çıktı. Deneklerin yüzde 80'ini üniversite mezunlarının oluşturduğu ankete göre, eğitimli sürücüler bile kritik kuralları bilmiyor. Bunların yüzde 20'si geçen yıl ceza aldı. Cezaların yüzde 39'u aşırı hızdan kesildi. Sonuçları değerlendiren uzmanlar, sürücü eğitiminde trafik kültürüne ağırlık verilmesini istiyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler