Beşiktaş'ta yeni dönem başladı

Beşiktaş Kulübü'nde 25 Mart Pazar günü gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında başkanlığa seçilen Fikret Orman ve yönetim kurulu, mazbatalarını alarak görevlerine resmen başladı.

Yayınlanma: 27.03.2012 - 14:18
Abone Ol google-news

Akaretler'deki kulüp binasındaki Divan Kurulu lokalinde gerçekleştirilen törende, Başkan Fikret Orman'a mazbatasını Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz ve Kongre Divan Başkanı Uluç Gürkan birlikte verdi. Yönetim kurulu üyeleri de mazbatalarını Divan Kurulu ile Seçme ve Sicil Kurulu üyelerinin ellerinden aldı.

Başkan Fikret Orman, mazbata töreninin ardından yaptığı konuşmada, çok heyecanlı olduğunu belirterek, ''Emeği geçen bütün divan kuruluna, seçme sicil kuruluna ve ekibine, Uluç Gürkan ve tüm Beşiktaşlılara teşekkür ediyorum'' dedi.

Bu zor dönemden çıkacaklarını belirten Orman, ''İnşallah bu zor dönemden el birliğiyle, güç birliğiyle omuz omuza, gerçek Beşiktaşlılara yakışır şekilde, her şeyi şeffafça paylaşarak, fikir alarak, istişare ederek, en güçlü şekilde çıkacağız. Herkes bundan emin olsun'' diye konuştu.

Fikret Orman, aday olmasıyla ilgili olarak da, ''Ben buraya aday olurken önce kendime, arkadaşlarıma, Beşiktaşlılara, Beşiktaş'ı sevenlere ve dürüst spora, fair-play inanan Türk sporseverlere güvenerek çıktım, çok teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun'' dedi.

Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz ise olağanüstü kongrenin Beşiktaş tarihinin en önemli, en düzgün ve en şaibesiz kongrelerinden biri olduğunu ifade etti.

Bu arada, başkan Orman da Kongre Divan Başkanı Uluç Gürkan'a kartal maketi hediye etti.

Öte yandan Fikret Orman ve yönetim kurulu, ilk toplantısını yarın kulüp binasında gerçekleştirecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon