Dağsalı, Cerrah görüşmesi tamamlandı

23. Motorlu Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Bülent Dağsalı, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'ı ziyaret etti. Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gelen Tümgeneral Bülent Dağsalı, Emniyet Müdürü Cerrah ile bir süre görüştükten sonra ayrıldı. Dağsalı, basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı.

Yayınlanma: 08.01.2009 - 14:01
Abone Ol google-news

İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, 23. Motorlu Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Bülent Dağsalı'nın bir seminer dolayısıyla Emniyete geldiğini belirterek ''20 Ocak'ta Mekanize Tugayı'nda doğal afetlerle ilgili bir seminer var. O seminere davet etmek için geldiler'' dedi.

Görüşmede, doğal afet olduğu takdirde İstanbul'da, Emniyet Müdürlüğü'nün trafik ve asayiş konusunda nasıl tedbirler alacağının ele alındığını belirten Cerrah, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Seminerde biz de bir sunum yapacağız. Bununla ilgili nasıl bir birlikteliğimiz olacak, kimi görevlendireceğiz... Sayın Valimiz de katılacak o sunuma. Yalnızca seminere davet etmek için ve seminerde emniyetin alacağı tedbirlerle ilgili geldi. Konuşmamız bu''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler