'Salı günü bu konu görüşülecek'

Meclis Sağlık Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl, sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önlenmesine ilişkin araştırma önergesinin Meclis Genel Kurulu'nda 24 Nisan Salı günü görüşüleceğini söyledi.

Yayınlanma: 20.04.2012 - 12:55
Abone Ol google-news

TBMM'de basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Meclis Sağlık Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl, sağlık çalışanlara yönelik şiddetin araştırılması amacıyla Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verdiklerini hatırlatarak, "Zannederim Salı günü bu konu ivedilikle görüşülecek, muhalefet partilerin de bu konuya destek vereceklerini ümit ediyorum. Görüşülür, alınacak tedbirler belirlenir, varsa eksiklikler giderilir" dedi.

Bir basın mensubunun, "Cezalar artırılmalı mı?" sorusuna Erdöl, "Sadece cezalarla sonuca varmanın mümkün olmadığını düşünenlerdenim, bu ceza olmasın da olarak algılamayın. Cezalar mutlaka gözden geçirilmelidir diye düşünüyorum" diye konuştu.

"Muhalefet şiddet olaylarını sağlıkta dönüşüm programından kaynaklandığını iddia ediyor, ne düşünüyorsunuz?" sorusuna da Erdöl, "Bu değişimi ve dönüşümü belki hazmedememekten kaynaklanan ve her olumsuzluğu sağlıkta dönüşüme yamamaya çalışan bir düşünce olarak yorumluyorum, doğru değildir" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler