Citibank 70 çalışanının işine son verdi

11 şubesini kapatıp diğer şubeleriyle birleştirme kararı alan, Citibank Türkiye 70 civarında çalışanının işine son verdi. Citibank Türkiye'den yapılan açıklamada, bankanın şube ağı ve yapısını yeniden düzenleme yoluna gittiği belirtildi.

Yayınlanma: 09.01.2009 - 12:26
Abone Ol google-news

Citibank Türkiye'nin 11 şubesini kapatıp diğer şubelerle birleştirme kararı aldığı, şubelerindeki 70 civarında çalışanının da işine son verdiği bildirildi.

Citibank Türkiye'den yapılan açıklamada, bankanın, global ekonomik ortama paralel olarak, müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmek ve faaliyetlerinin verimliliğini sürdürebilmek amacıyla, şube ağı ve yapısını yeniden düzenleme yoluna gittiği belirtildi.

Açıklamada, Citibank'ın, şubelerini müşterilerinin ihtiyaçlarına göre yapılandırdığı ifade edilerek, şöyle denildi:
"Örneğin; müşterilerin ihtiyaçları ağırlıklı olarak bireysel bankacılık işlemlerine yönelik ise bu müşterilere hizmet veren şubeyi ağırlıklı olarak bireysel bankacılık hizmeti sunacak şekilde, müşterilerin ihtiyaçları ağırlıklı olarak ticari bankacılık işlemlerine yönelik ise bu müşterilere hizmet veren şubeyi, ağırlıklı olarak ticari bankacılık hizmeti sunacak şekilde yeniden düzenlemektedir. Aynı zamanda, konusunda uzman bir ekip ile daha kapsamlı hizmet sunmak için, 11 şubesini diğerleriyle birleştirecek veya bölgesel merkezleri altında yeniden yapılandıracaktır."

Bankanın, bu kapsamda 70 civarında çalışanının işine son verdiği öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler