"Halk Ak Parti'nin politikalarının yanlış olduğunu anladı"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu Uşak'ta katıldığı toplantıda "Halk, AK Parti'nin politikalarının yanlış olduğunu anladı'' dedi.

Yayınlanma: 11.01.2009 - 17:41
Abone Ol google-news

MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu, partisinin Uşak Belediye Başkanı adayı Ali Erdoğan'ın tanıtımına ilişkin toplantıda, iktidarın halka verdiği ''ayrım gözetmeden hizmet'' sözünü tutmadığını belirtti.

AKP'nin, bugün iktidardan olmayan belediyeye hizmet verilmeyeceğini artık açık açık dile getirdiğini kaydeden Çobanoğlu, şunları kaydetti: ''Halkımız, 2004 yerel seçimlerinde aldatıldı. Aradan geçen 5 yıl içinde halk, AK Parti'nin politikalarının yanlış olduğunu anladı. Biz bu zihniyete karşıyız. Ali Erdoğan, bugün sadece MHP'den adaydır, ancak seçildiği gün partili gibi değil, belediye başkanı gibi hareket edecektir.''

MHP Uşak İl Başkanı Metin Deniz Savaş ise Uşak'ta yerel seçimleri kazanacaklarını ve kenti hakettiği gibi yöneteceklerini söyledi.

Daha önce Uşak Belediye Başkanlığı yapan Ali Erdoğan da görev yaptığı dönemde Uşak'ı modern bir görünüme kavuşturmak için çaba harcadıklarını anlattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler