Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet 'Yavuz ve Gürüz serbest' başlığıyla manşette gördüğü haberinde Ergenekon operasyonu kapsamında sorgulanan Orgeneral Kemal Yavuz ve Eski YÖK Başkanı Kemal Gürüz'ün serbest bırakıldığını duyurdu. Posta ise 'Hakkıdır!' başlığıyla 'içkili yerleri kentin dışına çıkarma kararı' ile tanınan Recep Altepe'nin AKP'den Bursa belediye başkan adayı olmasını manşetinde gördü.

Yayınlanma: 12.01.2009 - 07:59
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Yavuz ve Gürüz serbest

Eski Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri emekli Orgeneral Tuncer Kılınç ve emekli Kurmay Albay İlyas Çınar’ın adli kontrol mekanizmasına gerek görülmeden önceki gün serbest kalmasının ardından emekli Orgeneral Kemal Yavuz, eski Genelkurmay Adli Müşaviri emekli Tümgeneral Erdal Şenel, emekli Albay Hüseyin Vural da serbest bırakıldı.


HÜRRİYET

Boşuna aramayın hepsi dışarıda


Eski MİT'çi Korkut Eken, çukurdan çıkan silahlar için, "Onlar Abdullah Öcalan'a suikast için İsrail'den getirilen silahlardan değildir" dedi.


MİLLİYET

'MİT'e ve askere bilgi topladım'


Ergenekon örgütüne üye olmaktan tutuklanan eski Özel Hârekatçı İbrahim Şahin, Ermenilerle ilgili istihbarat toplayıp MİT'e ve askeri yetkililere aktardığını söyledi.


RADİKAL

Karanlık denizlerdekiler büyük tedirginlik yaşıyor


10. dalgadan sonra CHP ve medyadan gelen eleştirilere Başbakan 'Neden korkuyorsunuz' diye tepki gösterdi, askerlerin gözaltına alınmasıyla ilgili 'Kişilerin hataları kurumları bağlamaz' dedi.


AKŞAM

Ergenekon ayarı

Erdoğan, ergenekon operasyonunu eleştirenleri topa tuttu ama asker ve yargıyı rahatlatan mesajlar verdi.


POSTA

Hakkıdır!


Başbakan Erdoğan Bursa'da mevcut AKP'li belediye başkanını aday göstermedi. Yerine Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe'nin adaylığını açıkladı. Recep Altepe, içkili yerleri kentin dışına çıkarma kararı ve su kayağı tesisinde bikiniyi yasaklamasıyla tanınıyor.


VATAN

Şahin bunlarla ne yapacaktı


Susurlukçu eski polis şefi İbrahim Şahin, Gölbaşı'ndaki cephanelik için 'Onları oraya ben koymadım' dedi. Ancak polise göre seri numaraları silinmiş silah ve patlayıcılar bir dizi siyasi suikastte kullanılacaktı.


BİRGÜN

Devlet sırrı mı?


Ergenekon sanığı İbrahim Şahin bulunan cephaneliğin kendisine ait olmadığını öne sürdü. Polis, krokiyi Şahin'in çizmediğini belirlemişti.


SABAH

Yahudiler isyan etti


Yahudi aydınlardan İsrail'e açık mektup: "Saldırıyı durdur..." Haaretz gazetesi: "Dostları küstürdük"


TERCÜMAN

Silah da kroki de benim değil


İbrahim Şahin, evinde ele geçirilen krokiyle ilgisinin olmadığını söyledi. Gömülü silahlar için de, "Böyle bir şey yapmam" dedi.


YENİ ŞAFAK

Tolan paşa'nın sevk oyunu


İlk kez sağlık kontrolünden geçirilip, "aspirine bile ihtiyacı yok" raporu verilen Ergenekon tutuklusu emekli Orgeneral Hurşit Tolon sahte raporla GATA'ya götürülmek istendi.


ZAMAN

İşte kaos çıkarılacak silahlar


Ergenekon terör örgütünün cephaneleri dün kamuoyuna gösterildi. 11 ilde ele geçirilen silahlar arasında el bombaları, lav silahları, patlayıcılar, suikast tabancaları gibi çok sayıda mühimmat var. Örgütün kaos oluşturacak eylem peşinde olduğu deşifre edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler