''Bu maçta oynamak müthiş bir şeydi"

ABD'nin Los Angeles Galaxy kulübünde forma giyen, devre arasında da İtalya'nın AC Milan takımına kiralanan İngiliz futbolcu David Beckham, AS Roma maçında yer almaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, ''Müthiş bir şeydi, benim için sürpriz oldu'' dedi.

Yayınlanma: 12.01.2009 - 13:42
Abone Ol google-news

İtalya'nın AC Milan takımda forma giyen İngiliz futbolcu David Beckham, deplasmanda AS Roma ile 2-2 berabere kalınan maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, maçta 89 dakika forma şansı bulduğunu hatırlatarak, ''Bu maçta oynamak müthiş bir şeydi. İnanılmaz keyif aldım, ilk 11'de yer almak benim için sürpriz oldu'' diye konuştu.

Formunun, tahmininden daha iyi olduğunu ifade eden yıldız futbolcu, bundan sonraki amacının, daha fazla maçta yer alıp, AC Milan'ın bir parçası haline gelmek olduğunu kaydetti.
Bu arada Beckham, teknik oyuncu olmayı gerektiren Serie A'nın, diğer liglerle benzerlik gösterdiğini belirtirken, kendisinin de lige gayet iyi uyum gösterdiğini söyledi.
Beckham, ''Takım arkadaşlarımın çoğunun İngilizcesi iyi. Zaten futbol da öğrenmesi kolay bir dil'' dedi.

"O profesyonel ve ciddi bir futbolcu''

AC Milan Teknik Direktörü Carlo Ancelotti de ''Beckham, bizimle olduğu süre içinde teknik, ciddi ve dengeli bir futbolcu olduğunu gösterdi. Onun burada olmasından ötürü herkesin mutlu olduğunu düşünüyorum. Çünkü o profesyonel ve ciddi bir futbolcu'' yorumunda bulundu.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler