Roger Waters'tan fotoğraf yarışması

Pink Floyd'un kurucu üyelerinden Roger Waters'ın düzenlediği fotoğraf yarışmasını kazanan bir kişi, 7 Temmuz'da New York'ta gerçekleşecek Roger Waters The Wall Live turu için bir gecelik fotoğrafçı olma hakkı kazanacak.

Yayınlanma: 17.05.2012 - 10:04
Abone Ol google-news

Uluslararası Sanatçı Platformu Talenthouse'un Türkiye temsilciliğinden alınan bilgiye göre, efsanevi şarkıcı Roger Waters, sahnelenen en iddialı ve kompleks rock şovlarından biri olan ''The Wall Live'' turunu yeniden hayata geçirmek için fotoğraf yarışması düzenliyor.

Roger Waters, The Wall Live turunun yeniden hayata geçişini kutlamak üzere fotoğrafçıları canlı bir etkinlikte çektikleri bir fotoğrafı göndererek hayatlarını değiştirecek bir fotoğraf yarışmasına katılmaya davet ediyor.

Pink Floyd'un kurucu basçısı ve vokalisti Roger Waters'ın seçeceği bir fotoğrafçı, 7 Temmuz'da New York'ta gerçekleşecek Roger Waters The Wall Live turu için bir gecelik fotoğrafçı olma hakkı kazanacak ve yaşayan efsanenin fotoğraflarını çekebilecek.

Kazanan fotoğrafçı için New York konserine seyahat ve konaklama temin edilecek, Roger Waters'ın New York konseri için kendisine iki bilet sunulacak. Bunun yanı sıra, seçilen konser fotoğrafları, Roger Waters'ın Facebook sayfasında da gösterilecek.

Sosyal medya kanalları Facebook ve Twitter ile yapılacak oylamada en yüksek oyu alan fotoğrafçı da kendi seçeceği güne göre Roger Waters The Wall turuna iki bilet kazanacak ve yarışmaya katıldığı çalışma Roger Waters'ın Facebook sayfasında yer alacak.

İlgilenen fotoğrafçılar, 4 Haziran'a kadar Uluslararası Sanatçı Platformu ''www.talenthouse.com'' internet sitesi aracılığıyla yarışmaya başvurabilecek.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler