"Hayat N"den eşyalar çıkarılıyor

Bandırma'da batan "Hayat N" gemisinden kullanılabilecek araçların çıkarılması işlemlerine devam ediliyor. Bandırma-Ambarlı seferini yapan ''Hayat N'' adlı Ro-Ro gemisinin 14 Eylül 2008'de Bandırma Limanı çıkışında batması sonucu kamyon sürücüleri Özen Erdoğan, Necati Kalın ve Murat Karaca hayatını kaybetmiş, Yahya Özoğlu ve Şevki Gönüllü kaybolmuştu.

Yayınlanma: 13.01.2009 - 15:10
Abone Ol google-news

Balıkesir'in Bandırma ilçesi açıklarında 14 Eylül 2008 gecesi batan ''Hayat N'' adlı Ro-Ro gemisinde bulunan araçlar ile kullanılabilecek durumdaki eşyaların çıkarılması için çalışmalar devam ediyor.

Çalışmaları yürüten firmanın operasyon sorumlusu Hikmet Bora, bugüne kadar gemi içi ve çevresinden 33 kamyon ile 1 otomobil çıkardıklarını söyledi. Gemide kullanılır durumda olduğu tahmin edilen malzemelerin çıkarılması çalışmalarına da başladıklarını ifade eden Bora, ''Kullanılır durumda olan yükleri gemi içinden almaya başladık. Bunun için dalgıçlarımız yükleri bir konteynere dolduruyor ve kurulan platform üzerine çıkarıyoruz. Bu işlem 3-4 gün sürecek'' dedi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler