Kaza, TEM'i felç etti

TEM'in İzmit Bekirdere Rampası geçişinde yolcu minibüsünün takla atması sonucu meydana gelen kazada yaklaşık 18 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle TEM'in İstanbul Ankara yönü bir süre ulaşıma kapanırken trafik felç oldu.

Yayınlanma: 06.06.2012 - 11:12
Abone Ol google-news

Gebze'den Adapazarı istikametine seyir halindeki Adapazarı-Gebze-Çayırova hattında çalışan Elfesiya Sancak'ın kullandığı 34 BL 6136 plakalı yolcu midibüsü, TEM Otoyolu Bekirpaşa mevkisinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Kazada yaralanan midibüs sürücüsü Elfesiya Sancak, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, yolculardan Öznur Oğuz, Bahar Aktaş, Sedat Bayram, Kocaeli Devlet Hastanesi'ne, Mahmur Akan, Ayşe Uysal, Mustafa Çalış İzmit SEKA Devlet Hastanesi'ne, kimliği henüz belirlenemeyen yaklaşık 1 yaşındaki bebeğin yanı sıra, Sevim Çobanoğlu, Önder Çobanoğlu, Sudenur Çobanoğlu, Ayşenur Diş ve çocukları Buse ve Berke Diş ile Hikmet Duman, Kenan Çetin, Kevser Akbaş, Kenan Gözütok, ambulanslarla Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazada yaralananlardan bazıları, bir süre yol kenarında uzanarak sağlık ekiplerinin kendilerine müdahale etmesini beklerken, itfaiye ve sağlık ekiplerinin, yaralanan 1 yaşlarındaki çocuğun bilincinin açık kalması için çocukla konuşmaya çalıştıkları gözlendi.

Olayda hafif yaralanan ve yaralı annesinin sağlık durumundan endişe eden Berke Diş'i, yakınları ve polis ekipleri teselli etmeye çalıştı.

Kazanın etkisiyle şoka giren sürücü Elfesiya Sancak ise durumunun iyi olduğunu ve sağlık görevlilerinin kendisine müdahale etmesini istemeyerek ayağa kalkmaya çalıştı. Sağlık ekiplerince, kalkmasına izin verilmeyen Sancak, boyunluk takılarak sedyeyle ambulansa bindirdi.

Kaza nedeniyle Sakarya istikametine yaklaşık 2 saat kapalı kalan TEM Otoyolu trafiği, devrilen midibüsün çekici yardımıyla kaldırılmasıyla normale döndü.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler