Konya'da fabrika yangını

Konya'nın Karatay ilçesinde ofis mobilyaları üreten fabrikada çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Yayınlanma: 06.06.2012 - 14:49
Abone Ol google-news

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cevdet İşbitirici, Kayacık Mahallesi, 3. Organize Sanayisi'ndeki yangınla ilgili yaptığı açıklamada, yangının söndürüldüğünü, soğutma çalışmalarının ise devam ettiğini söyledi.

İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci de yangında dumandan etkilenen ve çeşitli hastanelere kaldırılan 24 kişinin ayakta tedavi edildiğini, olay yerinde ise 32 kişiye müdahalede bulunulduğunu ifade etti.

Öte yandan fabrika yetkililerinden konuyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada şu bilgilere yer verildi: ''Tosunoğulları Mobilya San. ve Tic. A.Ş.;ye ait olan Bürotime fabrikasının depo kısmının sünger bölümünde 06 Haziran 2012 tarihinde henüz belirlenemeyen bir sebeple saat 12.40 civarında çıkan yangın, itfaiyenin kısa zamanda yaptığı müdahale sonucunda kontrol altına alınmış, 14.30 civarında tamamen söndürülmüştür. Can kaybının yaşanmadığı olayda dumandan etkilenen bazı çalışanlarımız ambulanslarla hastaneye sevk edilmiştir. Yangının çıkış nedeni ile ilgili araştırmalar başlatılmıştır''
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler