MÜ İletişim Fakültesi'nden şiddette karşı ortak duruş

Marmara Üniversitesi (MÜ) İletişim Fakültesi öğrenci kulüpleri ve fakülte bölüm temsilcileri, son günlerde gerçekleştirilmeye çalışılan provokatif şiddet olaylarını kınadı.

Yayınlanma: 06.06.2012 - 18:31
Abone Ol google-news

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, MÜ İletişim Fakültesi öğrencileri ile İnteraktif Medya Kulübü, Marmara Gençlik Kulübü, Marmara İletişim Kulübü, Marmara İletişim Organizasyon Kulübü, Marmara Sinema Kulübü, Marmara'nın Genç İletişimcileri Kulübü, Türkçe Basın Kulübü, Gazetecilik Bölümü, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü ve Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü öğrenci temsilcilerinin, son günlerde üniversitelerde ve fakültelerinde bir kısım öğrenci tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan provokatif şiddet olaylarını ve fakültedeki bir öğrenciye yönelik saldırıyı kınadığı belirtildi.

Açıklamada, şöyle denildi:
''Bizler üniversitelerin, düşüncelerin özgürce üretildiği, ifade edildiği, paylaşıldığı ortamlar olduğuna inanıyor ve bu kapsamda üniversitelerin şiddet ve insan hayatına yönelik saldırılarla anılmasından üzüntü duyuyoruz. Halbuki üniversiteler, nitelikli eğitim ve öğretim faaliyetlerinin yanı sıra karşılıklı anlayış, saygı ve hoşgörünün de en üst düzeyde yaşandığı yerler olmalıdır.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler