'Kızıl Ajan' Antalya'da podyuma çıktı

Antalya'da düzenlenen defilede ''Kızıl Ajan'' lakaplı Rus model Anna Chapman ile ünlü manken Erin Heatherton podyuma çıktı.

Yayınlanma: 08.06.2012 - 14:48
Abone Ol google-news

Tekstil firması Dosso Dossi tarafından düzenlenen ''Dosso Dossi Fashion Show'' fuarı kapsamında Expo Center'da defile gerçekleştirildi. Fuara katılan firmaların 2012-2013 sonbahar-kış kreasyonlarının sergilendiği defilede, dünyaca ünlü isimler de podyuma çıktı.

Ünlü manken Erin Heatherton ile ''Kızıl Ajan'' lakaplı Rus model Anna Chapman, kendileri için özel tasarlanan giysileri sergilediler. Türkiye'de ilk kez podyuma çıkan Heatherton, defilede üç kıyafet sunarken, Chapman bir kıyafet sundu.

''İlgiden sıkılmadım, aksine çok mutlu oluyorum''


Erin Heatherton ve Anna Chapman, defilenin ardından düzenlenen basın toplantısına katıldı. Chapman, Türkiye'ye 10 yıl önce de geldiğini ve hemşehrileri gibi Antalya'yı ve Türkiye'yi çok sevdiğini söyledi.

Bir gazetecinin, ''Türkiye'ye ajan olarak geldiniz mi?'' sorusunu yanıtsız bırakan Chapman, sinema ya da mankenlik yapmayacağını, sadece bir vakfa yardım için çalışmalarda bulunacağını kaydetti.

Kendisine gösterilen ilgiden sıkılıp sıkılmadığı ile ilgili soruyu yanıtlayan Chapman, ''İlgiden sıkılmadım, aksine çok mutlu oluyorum. Bu ilginin devam etmesini istiyorum'' dedi.

Erin Heatherton ise defilenin Victoria Secret defilelerinden farklı olmadığını söyledi.
Türk mankenleri tanımadığını, ancak çok samimi olduklarını ifade eden Heatherton, Antalya'nın çok güzel bir şehir olduğunu, ancak başka projelerde yer alacağı için New York'a döneceğini söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler