CHP gölge kabine kurdu

AKP iktidarının 2002-2012 yılları arasındaki politika ve uygulamaları ile bundan sonraki dönemdeki politika ve uygulamalarını yakın takibe alan CHP, bakanları adeta gölge gibi takip edecek.

Yayınlanma: 11.06.2012 - 15:01
Abone Ol google-news

Milletvekilleri arasından oluşturulan çalışma grupları çalışma sonuçlarını aylık olarak düzenleyecekleri raporlar halinde Grup Yönetimine iletecek. Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği'ni Namık Havutça, Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarlığı'nı Mehmet Şeker, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nı Aykut Erdoğdu, Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanlığı'nı Şevki Kulkuloğlu takip edecek. Başbakanlık makamını Ali Haydar Öner, Oğuz Oyan ve Kamer Genç yakın takibe alacak.

Gölge kabinede Adalet Bakanı Sadullah Ergin'i Uğur Bayraktutan, Turgut Dibek, Ali Rıza Öztürk, Dilek Akagün Yılmaz ve Ali İhsan Köktürk izleyecek. Milli Savunma Bakanı İsmet YılmazAli Demirçalı, Ahmet Toptaş ve Turhan Tayan takip edecek. Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'i Metin Lütfi Baydar, Fatma Nur Serter, Engin Özkoç, Engin Altay; Sağlık Bakanı Recep AkdağArif Bulut, Aytun Çıray, Özgür Özel, Aytuğ Atıcı, Nurettin Demir adeta bir gölge gibi izleyecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler