Don ve buzlanma bekleniyor

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan meteorolojik uyarıya göre, Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava, bugün yurdun kuzey ve iç kesimlerinde etkili olmaya devam ediyor. Yurdun İç ve Doğu bölgelerinde buzlanma ve don olayı beklendiği bildirildi.

Yayınlanma: 17.01.2009 - 10:54
Abone Ol google-news

Soğuk hava etkisini sürdürüyor. Akşam saatlerinden itibaren yağışlı havanın iç bölgelerde etkisini kaybetmesi ve havanın açmasıyla birlikte, bu gece ve yarın sabah saatlerinde doğu bölgelerde kuvvetli olmak üzere, iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi (Erzincan, Tunceli, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır) ile sabah ilk saatlerde Ordu, Tokat ve Sivas çevrelerinin yarın yağışlı olması tahmin ediliyor.

Yağışların, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu çevrelerinde yağmur, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri (Gümüşhane, Bayburt ve Artvin), Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Sivas ve Tokat çevrelerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Yurttaşlar  ve yetkililer, buzlanma ve don olayı ile kar yağışının olumsuz şartlarına karşı uyarıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler