''Fenerbahçe'ye başarılı olmaya geldim''

Fenerbahçe'nin yeni transferi Egemen Korkmaz, sağlık kontrolünden geçti.

Yayınlanma: 05.07.2012 - 10:18
Abone Ol google-news

Sarı-lacivertli ekiple 3 yıllığına anlaşan Egemen'e, Göztepe Medical Park Hastanesi'nde yeni sezon öncesi sağlık kontrolleri yapıldı. Fenerbahçeli futbolcu, çeşitli servislerde yapılan muayenelerin ardından son olarak efor testine girdi.

Kontrollerin ardından Egemen'in sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Bahadır Dağdeviren, milli futbolcunun güçlü bir kondisyonu olduğunu belirterek, ''Yaptığımız sağlık muayenesinde, oldukça sağlıklı ve kendine iyi baktığı ortaya çıktı. Detaylı sağlık raporunu, kulüp doktoruyla paylaşacağız. Bizim gördüğümüz kadarıyla şu anda çok iyi kalbi var, güçlü bir kondisyonu var. Kendisine spor hayatında başarılar diliyoruz'' diye konuştu.

Fenerbahçeli futbolcu ise yaptığı açıklamada, ''Buraya geldiğim ana kadar her şey çok güzeldi, memnun kaldım. Tabi sağlıklı olduğumu duymak benim için çok sevindirici. Sizler de biliyorsunuz ki ben de Fenerbahçe'ye başarılı olmaya geldim'' dedi.

Egemen Korkmaz, yarın Fenerbahçe'nin Düzce'nin Kaynaşlı ilçesindeki Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri'nde sürdürdüğü hazırlık kampına katılacak.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon