Enrico Macias 25 Temmuz'da Kuruçeşme Arena'da

Bu yıl 50. sanat yılını kutlayacak olan Enrico Macias, 25 Temmuz'da Turkcell Kuruçeşme Arena'da sahneye çıkacak.

Yayınlanma: 19.07.2012 - 09:00
Abone Ol google-news

Cem Yılmaz, 22- 26 Temmuz tarihleri arasında, Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda hayranlarının karşısında olacak. Bu yıl 50. sanat yılını kutlayacak olan Enrico Macias, 25 Temmuz'da Turkcell Kuruçeşme Arena'da sahne alacak. Macias, hayranlarının ezbere bildiği şarkılarını boğazın ışıkları altında okuyacak.

İstanbul Arabesque Project grubu, 21 Temmuz'da İstanbul Hayal Bistro'da olacak. Arabesk eserleri, rock altyapılar, arabesk vokaller ve doğu vurmalıları kullanarak yorumlayan, arabesk formatında besteler yapan, bugüne kadar yaklaşık 400 konser veren ve bütün Türkiye'yi gezen grup, kendi bestelerini de arabesk ögelere bağlı kalarak yapıyor. Konserlerinde Bergen'den Kamuran Akkor'a, Orhan Gencebay'dan İbrahim Tatlıses'e pek çok arabesk duayeninin eserlerini seslendiren grup, kendisini izlemeye gelen müzikseverlere arabeskin kederli değil, keyifli ve eğlenceli yönünü göstermeyi vaat ediyor.

''Disney Live Mickey''nin müzik festivali'', 21-22 Temmuz'da Trump Towers Mall'da gerçekleştirilecek. Festival, ailelere eğlenceli bir ramazan hediyesi olurken, dünyada izlenme rekorları kıran gösteride Mickey Mouse ve dostları, ışıltılı kostümler, hareketli ve yüksek enerjili şarkılarla dans ettirerek eğlendiriyor.

''Stok'' grubu, 23 Temmuz'da Beyoğlu Hayal kahvesinde sahne alacak. Şarkıcı Koray Candemir de, 25 Temmuz'da Mask Live Music Club'ta seyircisiyle buluşacak. Balkan şarkılarının eşsiz sesi Suzan Kardeş ise 26 Temmuz'da Turkcell Kuruçeşme Arena'da konser verecek. Sıra dışı ve vurucu şarkı sözlerini klasik rock standartlarıyla birleştirdiği ilk albümü ''Yanlış Şeyler''i müzikseverlerle buluşturan ''Zift'', bir kez daha Hayal Kahvesi'nde 20 Temmuz'da sahnede olacak.

Tiyatro oyuncusu Metin Zakoğlu Cafe Theatre, yarın perdelerini ramazan için açacak. Haftanın 7 günü birbirinden farklı 7 oyunla ramazan ayını direklerarası tadında, ama bugüne dair modern oyunlar ve stand-up gösterileri ile renklendirecek olan Metin Zakoğlu Cafe Theatre, yemeğin sanatla buluştuğu bir adres olarak da göze çarpıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon