Kristen Stewart: Aldattım üzgünüm

Son dönemin yükselen yıldızı Kristen Stewart (22), sevgilisi ve "Alacakaranlık" serisindeki rol arkadaşı Robert Pattison'ı, Pamuk Prenses ve Avcı'daki yönetmeni Rupert Sanders'le (41) aldattığını itiraf etti. Stewart'ın kamuoyuna yaptığı açıklamadan sonra Pattinson çiftin Los Angeles'ta bulunan evini terk etti.

Yayınlanma: 27.07.2012 - 14:20
Abone Ol google-news

Twillight (Alacakaranlık) film serisiyle şöhreti yakalayan genç oyuncu Kristen Stewart, “Yaşattığım utanç ve onu incittiğim için çok ama çok üzgünüm. Bir anlık düşüncesizlik, hayatımdaki en değerli varlığa mal olabilir. Onu çok seviyorum” dedi.

İlişkinin diğer tarafındaki evli ve iki çocuk sahibi yönetmen Sanders da, “Aileme yaşattığım acı için üzgünüm” açıklamasını yaptı.

People dergisinin aldığı habere göre Pattinson sinirli olması nedeniyle 4 senedir birlikte olduğu Stewart ile iletişimini kestiği ve Los Angeles'ta birlikte yaşadıkları evi terkettiği öğrenildi.

Ayrıca dergi, olayın basında yer almasından günler önce çiftin "Teen Choice Ödülleri"  töreninin sahne arkasında şiddetli bir şekilde tartıştığının görüldüğünü de yazdı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler