İmzada 'ezeli rekabet'

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki ezeli rekabet bugün düzenledikleri imza törenlerinde yaşandı. Fenerbahçe, kontratları sezon sonu bitecek olan Brezilyalı yıldız futbolcuları Alex de Souza ve Roberto Carlos ile sözleşme yeniledi. Galatasaray ise, iç transferde anlaşmaya vardığı Servet, Ayhan, Hakan Balta ve genç oyuncu Semih'in sözleşmelerini uzattı.

Yayınlanma: 22.01.2009 - 19:34
Abone Ol google-news

Fenerbahçe, sezon sonu kontratları bitecek olan Brezilyalı futbolcuları Roberto Carlos ve Alex de Souza ile sözleşme yeniledi. Sarı-lacivertli kulübün Fenerbahçe Burnu'nda bulunan Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenine, kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile birlike yönetim kurulu üyeleri Murat Özaydınlı, Şekip Mosturoğlu, Mahmut Uslu, Ünal Uzun, Neşet Yalçın, Vedat Olcay ve Turhan Şahin de katıldı.

İmza masasına Aziz Yıldırım ile birlikte oturan ikiliden Alex De Souza 2 yıllık, Roberto Carlos ile ise 1 yıllık yeni mukaveleye imza attılar. Brezilyalı oyuncuları önce Aziz Yıldırım, daha sonra da yönetim kurulu üyeleri tebrik ettikten sonra, birlikte basın mensuplarına poz verdiler.


Cimbom'da 4 imza

Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Merkezi'nde düzenlenen imza töreninde, 4 futbolcu yeni sözleşmelerine imza attı. Törene, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, futbol şube yöneticileri Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ da katıldı. Adnan Sezgin, Ayhan ve Semih ile 3 yıl, Servet ile 3,5 yıl, Hakan Balta ile de 4,5 yıl için sözleşme imzaladıklarını açıkladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler