(A) Milli Futbol Takımı Hollanda'da

FIFA 2014 Dünya Kupası elemeleri ilk maçında deplasmanda Hollanda ile karşılaşacak (A) Milli Futbol Takımı, kamp yapacağı Hoenderloo kentindeki Golden Tulip Victoria oteline geldi.

Yayınlanma: 03.09.2012 - 17:17
Abone Ol google-news

THY ile Amsterdam'a gelen kafile daha sonra karayoluyla yaklaşık 100 kilometre uzaklıktaki Hoenderloo'ya hareket etti. Milli takım kafilesi havalimanında taraftarın giremeyeceği bölümden çıkış yaptı. Milli takımın gurbetçi oyuncuları Nuri Şahin, Mevlüt Erdinç, Tunay Torun, Gökhan Töre, kafileden ayrı olarak otele giriş yaptı. Hollanda polisinin otel kapısında giriş kontrolü yapması dikkati çekti.

Milli takım TSİ ile 20.00'da otel sahasında ilk 30 dakikası basına açık antrenman gerçekleştirecek. FIFA 2014 Dünya Kupası grup elemelerindeki ilk maçında Türkiye Hollanda ile 7 Eylül Cuma günü TSİ 21.30'da Amsterdam Arena'da karşılaşacak.

 

(A) Milli Futbol Takımı'nda, Hollanda maçı hazırlıkları

FIFA 2014 Dünya Kupası elemeleri ilk maçında, 7 Eylül Cuma günü deplasmanda Hollanda ile karşılaşacak (A) Milli Futbol Takımı bu ülkedeki ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Milli takımın kamp yaptığı Hoendorloo kentindeki Golden Tulip Victoria Oteli'nin sahasında gerçekleştirilen antrenmanda üç gruba ayrılan futbolcular, ayak tenisi ve orta sahada top kapmaca oynadılar. Daha sonra dar alanda minik kale maç yapan futbolcular, kondisyon çalışmasıyla idmanı sürdürdü.

Basın mensuplarına ilk 30 dakikası açık olan antrenmana futbolculardan Semih Kaya ve Egemen Korkmaz katılmadı. Semih Kaya'nın sağ ayak bileği dış yan bağında esneme olması nedeniyle antrenmana katılmadığı belirtildi.

Antrenmanda yer almayan diğer oyuncu Egemen Korkmaz'ın da Fenerbahçe-Sivasspor maçında sağ dizinde esneme meydana gelmesi nedeniyle antrenmana katılamadığı öğrenildi. Egemen'in, MR'nın çekildikten sonra durumunun netlik kazanacağı bildirildi. Sağ uyluk arka adalesinde gerilme olan Umut Bulut ile sağ uyluk ön adalesinde ödem meydana gelen Mert Günok takımdan ayrı olarak hafif koşu yaptı.

Öte yandan, yarın yapılacak antrenman programında değişiklik yapıldı. Yapılan değişikliğe göre TSİ 12.00'de yapılacak antrenmanın tamamı basına açık olarak gerçekleştirilecek. Bir gün sonra yapılacak akşam antrenmanının da sadece 15 dakikası basına açık olacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon