Red Hot Chili Peppers 8 Eylül'de İstanbul'da

ABD'li müzik grubu Red Hot Chili Peppers, Santralistanbul'da 8 Eylül'de vereceği konserle ilk kez Türkiye'deki müzikseverlerle buluşacak.

Yayınlanma: 06.09.2012 - 09:26
Abone Ol google-news

Grup, Santralistanbul'da özel olarak hazırlanan sahnede, klasikleşmiş hitlerin yanı sıra yeni albümleri ''I'm With You''da yer alan parçaları da seslendirecek. Konser öncesi ise Athena sahne alacak. Konser için isteklerini belirten grubun listesinde, aile-çocuk odası ve meditasyon odası gibi talepler de bulunuyor.

Emel Sayın, 8 Eylül'de Turkcell Kuruçeşme Arena'da konser verecek. İki bölümden oluşacak konserde, sanatçıya şef Selçuk Tekay yönetimindeki orkestra ve 40 kişilik koro eşlik edecek. Sürpriz konuk sanatçıların da katılacağı konserde, Emel Sayın, Türk sanat müziğinin en güzel eserlerinden ve kendi hitlerinden oluşan bir repertuvar sunacak ve konuklarıyla düetler yapacak.

Funda Arar, aynı gün Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde hayranlarının karşısına çıkacak. Arar, konserde eski ve yeni şarkıları seslendirecek.

Nil Karaibrahimgil, 9 Eylül'de Turkcell Kuruçeşme Arena'da konser verecek. Karaibrahimgil, internet konserinde olduğu gibi konserde, seyircilerden aldığı bir cümleyi besteleyecek.

Nilüfer, 13 Eylül'de Turkcell Kuruçeşme Arena'da sahne alacak. Nilüfer'in ilk bölümünde klasik şarkılarını seslendireceği konserin ikinci bölümünde ise sanatçının rock müzisyenleri ile hazırladığı albümünün repertuvarı sahneye taşınacak. Ayrıca konser boyunca sahnenin üzerine kurulacak özel perdeyle de çeşitli dans gösterileri farklı bir teknikle Nilüfer'e eşlik edecek.

Kenan Doğulu, 13 Eylül'de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde hayranlarıyla buluşacak. Doğulu, sevilen şarkılarının yanı sıra ''Aşka Türlü Şeyler'' albümdeki şarkılarını da yorumlayacak. Doğulu, şarkılarını son teknoloji ışık ve dans şovları eşliğinde seslendirecek.

Sosyal medya üzerinden geniş bir hayran kitlesine ulaştıktan sonra adını taşıyan ilk albümünü çıkaran Mabel Matiz (Fatih Karaca), yarın Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde müzikseverlerin karşısında olacak.

Ziynet Sali, 8 Eylül'de İstanbul Küçükçiftlik Park'ta konser verecek. İstanbul'daki ilk açık hava konseri için Türkçe pop, flamenko, Balkan ve Yunan şarkılardan oluşan bir repertuvar hazırlayan Sali, sahnesini sanatçı konuklarıyla paylaşacak. Sali'nin hit şarkılarını seslendireceği konserin ilk bölümünde, şarkıcıya İspanyol Flamenko dansçısı Manuel Reina eşlik edecek. Konserin ikinci bölümünde ise Sali ile birlikte klarnet virtüozu Vasilis Saleas ve Yunan müziğinin önemli temsilcilerinden Angela Dimitriou sahne alacak.

Jethro Tull's Ian Anderson, 10 Eylül'de KüçükÇiftlik Park'ta konser verecek. Grup, konserde bu yıl piyasa çıkan ''Thick As A Brick Pt.2'' albümündeki şarkıları ve Jethro Tull klasiklerini seslendirecek.

Toplum Gönüllüleri Vakfı bünyesindeki Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası, Sabancı Vakfı'nın katkılarıyla yarın Aya İrini Müzesi'nde sahne alacak.

Sahne sanatları

''Soyun'' adlı tiyatro oyunu, 10 ve 11 Eylül tarihlerinde Garajistanbul'da sergilenecek. Esra Yurttut'ün yönettiği oyunda, dansçı ve müzisyenlerden oluşan ekip samimiyetin gerçekliği ve sıradanlığın doğallığı üzerinden zarif bir anlatım diliyle eğlenceli bir hikaye sunuyor.
''Türk Olsun Çamurdan Olsun'' oyunu, 11 Eylül'de Dada İstanbul'da sanatseverlerin karşısında olacak. Murat Erdin'in yazıp yönettiği tek kişilik oyunda, Türkiye'nin dört bir yanından gerçek olaylar anlatılıyor.

Metin Zakoğlu Cafe Theatre'da yarın ''Herkes mi Aldatır?'' oyunu seyirciyle buluşacak. Zakoğlu'nun yazıp yönettiği ve Arzu Oruç ile oynadığı oyun, aldatma ve aldatılma üzerine bir hikayeyi ele alıyor.

''Hurafeleme'' adlı oyun, yarın Yunus Emre Kültür Merkezi'nde izlenebilecek. Engelsizsahne tarafından düzenlenecek etkinlikle, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nin (TOFD) yürüttüğü çok sayıda projeye finansal destek sağlanması amaçlanıyor. Oyunda, her şeye inanacak kadar saf, temiz yürekli ve bir o kadar da sakar Hurafettin'in internet aracılığıyla kendine kız arkadaşı bulması ve onlarla eğlenmesi hikaye ediliyor. Aytekin Özen'in yönettiği oyunda, Yusuf Kerem Orak, İlayda Fidanlık, Adnan Zaman, Burak Akgün, Burcu Cavrar, Çağrı Büyüksayar, Fatih Örs, Gamze Bayraktaroğlu, Kadir Hasman, Nagehan Başer, Ömer Yıldırım, Semra Çetinkaya ve Yaşar Aydın rol alıyor.


Çocuklar için

''Disney Live Mickey'nin Müzik Festivali'', 8 ve 9 Eylül tarihlerinde Trump Towers Mall'da çocuklarla buluşacak.

Koreografisi Madonna'nın koreografı tarafından yapılan ve dünyada izlenme rekorları kıran gösteride, Mickey Mouse ve dostları, izleyenleri, ışıltılı kostümler, hareketli ve yüksek enerjili şarkılarla dans ederek eğlendiriyor.

Avrupa'nın en büyük tema parkları arasında yer alan Jurassic Land, 9 Eylül'de Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde gezilebilecek. 10 bin metrekarelik dev bir alana kurulu Kültür ve Turizm Bakanlığı denetiminde ''özel tesis'' statüsünde olan Jurassic Land'in farklı dönemlere ait dinozorların iskeletleri, rölyefleri, yumurtaları ve hareketli görsellerin sergilendiği müze bölümünde, dinozorların yaşadığı döneme ait bilgiler de yer alıyor.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler