"29 Mart'ta Türkiye'nin geleceği oylanacak"

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, 29 Mart yerel seçimleriyle ilgili olarak ''Ahmet'in, Mehmet'in belediye başkanı olmasından çok, Türkiye'nin ve Türk milletinin geleceğinin oylanacağını'' ifade etti.

Yayınlanma: 24.01.2009 - 15:01
Abone Ol google-news

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, MHP'nin Giresun merkez ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, 29 Mart'taki yerel seçimin her yönüyle çok önemli olduğunu belirtti.

Seçimde ''Ahmet'in, Mehmet'in belediye başkanı olmasından çok, Türkiye'nin ve Türk milletinin geleceğinin oylanacağını'' ifade eden Şandır, ''Ya bu küresel güçlerin taşeronu, Büyük Ortadoğu Projesi'nin eş başkanı, Yahudi derneklerinin, siyonist derneklerinin ödül verdiği siyasetçilere, bu aldatma ve kandırma siyasetine Türkiye'yi teslim edeceğiz ya da geleceğe sahip çıkacak milli ve milliyetçi siyaseti iş başına getireceksiniz'' dedi.

Şandır, Giresun'a hizmet edecek isimleri belirlediklerini dile getirerek, ''Bu seçimlerde alınacak sonuç sadece Giresun'un değil, tüm Türkiye'nin kaderini değiştirecektir'' diye konuştu.

MHP'nin Giresun belediye başkan adayı Ali Kara ise 60 yıllık ömrünü çeşitli makamlarda Giresun için çalışarak geçirdiğini anlatarak, şunları söyledi:
''Bundan oldukça mutluyum. Giresun eski hırsını ve enerjisini kaybetti. Bunu tüm dinamikleriyle birlikte harekete geçirmek için aday oldum. Giresun'un kaderi 29 Martta değişecektir. Bunun için önemli plan ve projelerim var. Diğer aday arkadaşlar da bunları açıklasın. Aday arkadaşlarımla bunu her platformda tartışmaya hazırım. 29 Martta MHP ile birlikte Giresun kazanacak.''
 

Belediye başkan adayları

Konuşmaların ardından Kara'nın yanı sıra Alucra'da İbrahim Bıyıkçı, Çanakçı'da Sebahattin Şenel, Şebinkarahisar'da Lütfullah Akdoğan, Bulancak'ta Necmettin Kesik, Doğankent'te Haşim Birol Tekin, Espiye'de Emin Baladın, Keşap'ta Nihat Yılmaz, Görele'de Ahmet Karahan, Piraziz'de Kemal Arslan, Tirebolu'da Hamit Hanoğlu, MHP'nin belediye başkan adayları olarak partililere tanıtıldı.

Yağlıdere belediye başkan adayı Şevket Kaya ise yurt dışında olduğu için törene katılamadı. Törenin ardından Şandır ile beraberindeki belediye başkan adayları ve partililer, Gazi Caddesi yönünden Atapark'a yürüdüler. Yürüyüş, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler