"Gökçek, Ankara'yı 15 yıldır keyfi yönetiyor"

CHP Çankaya Belediye Başkan aday adayı Yüksel Işık, "Doğalgazdaki fahiş fiyatlandırma, süre uzatımı yoluyla su faturalarının kabartılması ve dağıtılan kalitesiz kömür nedeniyle oluşan hava kirliliği, Gökçek'in Ankara'yı içine soktuğu çıkmazın üçlü sacayağını oluşturuyor" dedi.

Yayınlanma: 26.01.2009 - 09:15
Abone Ol google-news

CHP Çankaya Belediye Başkan aday adayı Yüksel Işık yaptığı açıklamada, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'in Ankara'yı keyfi yönettiğini savunarak şöyle dedi:
"Güvenlikten yoksun ve pahalı doğalgaz, arsenikli ve 45 günde bir faturayla katlanmış su bedeli ve bütün bu zihniyetin ayrılmaz parçası olarak güya yoksullara dağıtılan kalitesiz kömürün sonucu hava kirliği; işte Gökçek'in 15 yılı. Gökçek, Kılıçdaroğlu ile yaptığı tartışmada, on binlerce doğalgaz abonesinden sayaç başına 150 dolar fazla aldığını itiraf etmişti. Şimdi de, Karayalçın'ın su faturalarını 30 güne indireceğini açıklamasından sonra, 45 günlük fatura uygulamasını haksız bulduğunu açıkladığına tanık oluyoruz.

Bütün bunlar, Gökçek'in, Ankaralılara birer kamu hizmeti olarak vermesi gereken doğalgaz ve su hizmetlerinde suistimal yaptığını gösteriyor. Gökçek yönetimi tipik bir keyfi yönetimdir. Doğalgazdaki fahiş fiyatlandırma, süre uzatımı yoluyla su faturalarının kabartılması ve dağıtılan kalitesiz kömür nedeniyle oluşan hava kirliliği, Gökçek'in Ankara'yı içine soktuğu çıkmazın üçlü saçayağını oluşturuyor. Bütün bu uygulamalar, Gökçek'in artık gitme zamanının geldiğini gösteriyor. Biz Çankayalılar, Gökçek'i göndermek için 30 Mart'ı iple çekiyoruz."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler