Motosiklet tutkunları 5 Şubat'ı bekliyor

Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı (MotoPlus'09) 5-8 Şubat 2009 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek. Dünya Fuar Yapım tarafından ilk kez düzenlenecek olan MotoPlus'09'un, global krizin olumsuz etkilediği motosiklet pazarına hareket getirmesi bekleniyor.

Yayınlanma: 26.01.2009 - 09:43
Abone Ol google-news

CNR Dünya Fuar Merkezi'nde 5-8 Şubat 2009 tarihleri arasında 100 firmanın katılımıyla 13 bin metrekare alanda, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı (MotoPlus'09) gerçekleştirilecek. Fuarda, motosiklet kullanıcıları için ücretsiz eğitimler ve seminerler de düzenlenecek.

80 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen fuara, BMW, Honda, Kawasaki, Suzuki ve Yamaha gibi markalar katılıyor. Fuarda, motosiklet, scooter, moped, ATV, bisiklet gibi son kullanıcıya yönelik ana ürün gruplarının yanı sıra motosiklet ve bisiklet yedek parçaları, aksesuarları, donanımları, motosiklet ve bisiklet jantları ve lastikleri, motosiklet aküleri, modifiye ve performans kitleri, özel yağlar ve katkı maddeleri, bakım ve koruma ürünleri, kasklar ve siperlikler, koruyucu özellikli sürücü giysileri, montlar, tulumlar, eldivenler, botlar ve çizmeler, tüm yan ürün ve hizmetler yer alacak.

Dünya Fuar Yapım Genel Müdürü Murat Demirtaş, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, fuarın, global krizin etkisindeki sektör için önemli bir çıkış noktası olacağını belirtti. Sektörün en önemli 100 firmasının fuarda ürünlerini sergileyeceğini dile getiren Demirtaş, sektördeki son yeniliklerin motosiklet kullanıcılarına sunulacağını kaydetti.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler