Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet Gazetesi 'Türk-İş'ten tepki' başlığıyla Türk-İş Başkanlar Kurulu'nun Ergenekon soruşturmasıyla ilgili verdiği tepkiyi manşetten okuyucularına duyurdu. Hürriyet Gazetesi 'Ağır abiler sille tokat' manşetini kullandı ve Hrant Dink suikastı davasında yaşananları ilk sayfasından gördü. Milliyet Gazetesi ise manşetine 'Çankaya'nın tek Kıbrıs'ı' yazdı.

Yayınlanma: 27.01.2009 - 07:21
Abone Ol google-news

CUMHURİYET

Türk-İş’ten tepki


Türk-İş Başkanlar Kurulu, Ergenekon soruşturmasıyla hükümete muhalefet eden demokratik sivil toplum örgütlerine saldırıldığını vurguladı. Kurulun açıklamasında, yan yana gelebilmeleri pek mümkün görünmeyen isimlerin “harmanlanıp” aynı gün, aynı yöntemlerle gözaltına alındığına dikkat çekilerek, tutuklanan Türk Metal Sendikası Başkanı Özbek’e de destek verildi.
 

 

HÜRRİYET

Ağır abiler sille tokat


Hrant Dink suikastı davasında sanıklardan Yasin Hayal, tartıştığı "Büyük Abi" diye anılan Erhan Tuncel'e, "Maaşı sen alıyorsun lan" diyerek bağırdı, yumruk atıp küfür etti. Tuncel de, Hayal'i yumrukladı.
 

 

MİLLİYET

Çankaya'nın tek Kıbrıs'ı


Çankaya'nın resmi internet sitesinde Cumhurbaşkanı Gül'ün nerede olduğunu gösteren bir harita yer alıyor. Ve haritada Kıbrıs tek parça görünüyor. Şehir isimleri de İngilizce yazılı.

 

RADİKAL

Dink suikastinde Ergenekon bağı!


Mahkeme, Dink suikastinde ihbarları örtbas etmekle suçlanan emekli Albay Öz'ü Ergenekon savcılarının araştırmasını istedi.

 

AKŞAM

Deprem için ne yapacaksınız


Türkiye'nin en büyük kâbusu deprem. Ama halk seçime girecek adayların bu konudaki projelerini bilmiyor. Çünkü yerin altı değil, üstü oy getiriyor.

 

POSTA

Başbakan kurtardı


Zigana Dağı'nda pazar günü meydana gelen çığ faciasında ölen 10 kişiden 8'i için dün Trabzon Valiliği önünde cenaze töreni düzenlendi. Trabzon Valisi Nuri Okutan "Eğer başbakanımız cuma günü kentimize gelmeseydi, ben de çığ altında can veren o 10 dostumla birlikte Zigana'da yürüyüşte olacaktım" dedi.

 

VATAN

Nefret kapısı açıldı


Karlofça Anlaşması'nın imzalandığı yere yapılan kilisenin Doğu kapısı,"Türkler bir daha Avrupa'ya giremesin" diye duvarla örülmüştü. O kapı 310 yıl sonra dün törenle açıldı.

 

BİRGÜN

Irkçı lümpenlerin mahkeme dalaşı


Dink davası duruşmasında Yasin Hayal, Erhan Tuncel'i 'Parayı sen alıyorsun sıkıntıyı ben çekiyorum' diyerek yumrukladı. Hayal'in avukatı Turgut ise iyice terbiyesizleşti.

 

SABAH

Suikastta maaş kavgası

Dink suikastı sanıkları birbirine girdi. Hayal mahkemede "Parayı sen alıyorsun, sıkıntıyı ben çekiyorum" diyerek Tuncel'i yumrukladı.

 

TERCÜMAN

'Sapla samanı karıştırdılar'


Özbek'in tutuklanması üzerine Türk-İş başkanlar Kurulu olağanüstü toplandı. Kumlu 'Operasyonların herbiri sapla samanın birbirine karıştırıldığı intibaını uyandırdı' dedi.

 

YENİ ŞAFAK

29 Mart'ta görüşürüz


Aydın Doğan medyası CHP'nin adayı Kılıçdaroğlu'na sınırsız anket desteği verirken, Başkan Topbaş 'En büyük anket seçimdir. Sonucu 29 Mart akşamı görürüz' dedi.
 

 

ZAMAN

İsrail'in Gazze'deki katliamı uluslararası yargıya taşınıyor


İsrail'in Gazze'deki katliamı dünya kamuoyunu harekete geçirdi. Üç kıtadan 400'e yakın sivil toplum kuruluşu, Tel Aviv'in 'insanlığa karşı suç işlediği'ne dikkat çekerek Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne başvurdu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler