Button'a twitter sitemi

McLaren pilotu Hamilton, takım arkadaşı Button'ın twitter'da kendisini takip etmekten vazgeçtiğini zannedince İngiliz pilota sitem etti.

Yayınlanma: 08.10.2012 - 12:50
Abone Ol google-news

Formula 1 takımlarından McLaren'ın dünya şampiyonu iki pilotu Lewis Hamilton ile Jenson Button'ın arası 'twitter' yüzünden açılıyordu.

Eylül ayı sonunda Mercedes ile gelecek sezondan itibaren 3 yıllık anlaşma imzalayan Hamilton, takım arkadaşı Button'ın kendisini sosyal paylaşım sitesi twitter'da takip etmekten vazgeçtiğini zannedince sitem dolu ifadeler kullandı.

1 milyondan fazla takipçisi olan 27 yaşındaki Hamilton, twitter'da, ''Button'ın beni takip etmekten vazgeçtiğini yeni fark ettim, yazık. 3 yıldır takım arkadaşıyız, birbirimize saygı duyduğumuzu düşünüyordum ama demek ki onun bana yokmuş. Komik olan biz hala takım arkadaşıyız'' diye yazdı.

Daha sonra hatasını fark eden ve Button'ın kendisini başından beri hiç takip etmediğini öğrenen Hamilton, ''Benim hatam. Zaten Button beni hiç takip etmemiş. Onu suçlamayın. Twitter'da daha fazla vakit geçirmem gerek'' diyerek takipçilerini bilgilendirdi.

Formula 1'de Hamilton 2008 yılında, 32 yaşındaki Button da 2009 yılında şampiyonluğa ulaşmayı başarmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler