Genelkurmay Başkanı sınır birliklerinde

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Hatay, Kilis, Gaziantep ve Şanlıurfa'daki askeri birliklerde incelemelerde bulundu.

Yayınlanma: 09.10.2012 - 06:44
Abone Ol google-news

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı'na geldi.
Orgeneral Özel, Kilis'te sınır birliklerini incelemesinin ardından helikopterle Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı'na geçti. Buradan beraberindekilerle Gaziantep Orduevi'ne gelen Özel'in, sınır noktalarındaki hareketlilik konusunda bilgi aldığı öğrenildi.

Program sonrasında eskort eşliğinde yeniden 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı'na dönen Özel, helikopterle Gaziantep'ten ayrıldı.

Orgeneral Özel'e ziyareti sırasında Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Galip Mendi, Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş'in de eşlik ettiği kaydedildi.

Özel, bugün Hatay ve Kilis'teki askeri birliklerde de incelemelerde bulundu.

Özel Suruç'ta birlikleri denetledi

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, helikopterle Suruç'taki 2. Hudut Tabur Komutanlığı'na geldi. Buradan karayoluyla yaklaşık 6 kilometre uzaklıktaki Suriye sınırında yer alan 6. Bölük Komutanlığı'na geçen Özel, birlikleri denetledi.

Suriye'ye hakim bir noktada bulunan gözetleme noktasına giden Genelkurmay Başkanı Özel ve beraberindekiler, incelemeler yaparak, yetkililerden bilgi aldı. Orgeneral Özel, gözetleme noktasındaki termal kameradan bölgeyi inceledi. Bir mevziye giren Özel, buradaki askerle bir süre sohbet etti. Bölgede bulunan tankları inceleyip, ilgili komutanlardan bilgi alan Orgeneral Özel ve beraberindekiler, daha sonra 2. Hudut Tabur Komutanlığı'na dönerek, helikopterle ilçeden ayrıldı.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e, incelemelerinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu ve 2. Ordu Komutanı Orgeneral Galip Mendi de eşlik etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler