Fenerbahçe'den Alex açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, yollarını ayırdığı futbolcusu Alex de Souza'nın açıklamalarıyla ilgili basın toplantısı düzenlenmeyeceğini bildirdi.

Yayınlanma: 09.10.2012 - 12:14
Abone Ol google-news

Kulübün internet sitesinde ''Yolun Açık Olsun'' başlığıyla yapılan açıklamada, ''Öncelikle, uzun yıllar formamızı başarıyla taşıyan, armamıza kaptan olarak veda eden Alex de Souza'ya tüm katkıları ve emeği için bir kez daha teşekkür ediyoruz'' denilerek, şu ifadeler kullanıldı:

''Oyuncumuzun, dün, kaptanı olduğu takımın mahremine ve özeline dair yaptığı ayrıntılı açıklamalar kamuoyunun malumudur. Daha önce açıklamış olmamıza rağmen bu konu hakkında basın toplantısı düzenlemeyeceğimizi ve sessizliğimizin nedeninin 'konunun diğer tarafının Fenerbahçe Kaptanı Alex' olmasından kaynaklandığını, kamuoyunun bilgilerine sunarız. Gerek Alex'in taraftarımızın aklında ve gönlünde edindiği yeri koruyabilmesi ve gerekse açıklamasında belirttiği jübile hayalini gerçekleştirebilmesi adına konuya dair açıklama yapmayacağımızı ve kendisini 'Fenerbahçe Kaptanı Alex de Souza'nın' açıklamalarıyla baş başa bıraktığımızı belirtiriz.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler