Kürşat Başar 13 Ekim'de D&R'da

Ödüllü gazeteci yazar Kürşat Başar, D&R Live'a konuk oluyor.

Yayınlanma: 10.10.2012 - 13:16
Abone Ol google-news

İki yıldır canlı performanslarıyla devam eden müzik serüvenini, ünlü sanatçılar ve klasikleşmiş şarkılarla “Keşke Burada Olsaydın” adlı albümüne taşıyan Kürşat Başar, 13 Ekim Cumartesi günü saat 16:00’da D&R Trump Towers’da dinleyicileri ile buluşuyor.
 
Zeynep Talu ve Ayşen’in de katılacağı imza gününde Başar, ayrıca gelen konukları ile küçük bir söyleşi de gerçekleştirecek. Kürşat Başar ile imza günü 20 Ekim Cumartesi günü D&R Marmara Forum ile devam edecek.
 
Son dönemde müzikle ilişkisini yoğunlaştıran Kürşat Başar, yazdığı “Bizim Şarkımız” müzikali ve grubuyla birlikte gerçekleştirdiği canlı performanslarıyla dikkat çekti. Başar, bu keyifli müzik yolculuğuna şimdi de bir stüdyo albümüyle devam ediyor. Kürşat Başar, klasikleşmiş Türkçe pop şarkılarını ve biri kendine ait olmak üzere iki yeni eseri, birçok ünlü sanatçının konuk olarak seslendirdiği caz yorumlarıyla bir albümde topladı.
 
Başar albümü şu sözlerle anlatıyor:

Bu albüm, yazdığım kitaplar gibi, yaptığım bütün her şey gibi beni anlatıyor. Yazı ya da müzik... Önemli olan benim de gerçekte ne olduğunu bilmediğim, içimdeki o duyguyu anlatmanın bir biçimini bulmak. Ama romandan farklı olan şey, bu albümde, benim o duygumu, kimi şarkılarda çocukluğumu, kimi şarkılarda büyük aşkımı, kimi şarkılarda söylemek istediğim sözleri bu muhteşem müzisyenlerin benimle paylaşmasıydı. Albümdeki şarkıların hemen hepsi birlikte, aynı anda çalındı, söylendi. Yani o anın duygusunu taşıyor.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler