Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi, dünyaca ünlü sanatçıları ağırlayacak

İstanbul Kültür Üniversitesi Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi 5. Sanat Sezonunda dünyaca ünlü sanatçıları ağırlayacak.

Yayınlanma: 12.10.2012 - 15:49
Abone Ol google-news

Bakırköy ve çevresinin yanı sıra İstanbul’un da kültür ve sanat yaşamına katkı sağlayan, Genel Sanat Yönetmenliği’ni Soprano Ece İdil’in üstlendiği Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nin dün gerçekleştirilen açılış konserinde caz ustaları Kerem Görsev ve Erol Erdinç müzikseverlerle buluştu.

750 kişilik seyirci kapasitesi, en çağdaş sahne tekniği ile donatılmış  olanakları, ses ve ışık sistemleriyle dikkat çeken merkez yeni sezonda birbirinden renkli konser, tiyatro, dans ve çocuk müzikallerine ev sahipliği yapacak. 30 Ekim’de Türk Tiyatrosunun en önemli yıldızlarından Ali Poyrazoğlu, 6 Kasım’da Itamar Golan ve Borusan Kuartet, 20 Kasım’da Pelin Halkacı ve İris Şentürker, 29 Kasım’da Masis Aram Gözbek yönetiminde Boğaziçi Caz Korosu, 6 Aralık’ta Çellistanbul ve Burcu Karadağ, 17 Aralık’ta sufi dönüşlerini modern dansla birleştirerek yaptığı “Dervish in Progress” solosuyla Avusturya’da en iyi erkek sanatçı ödülünü alan Ziya Azazi ile vurmalı çalgılar virtüözü Burhan Öcal Oditoryum ve Sanat Merkezi’nde bir araya gelecek. 25 Aralık’ta ise Manuel Reina Flamenko Dans Topluluğu “Yeni Yıla Adım Adım” gösterisi ile Flamenko sanatını başka bir boyutunu sahneye taşıyacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler