Galatasaray, Arena'da istediğini alamadı: 1-1

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, (H) Grubu'ndaki üçüncü maçında sahasında Romanya'nın Cluj takımı ile 1-1 berabere kaldı.

Yayınlanma: 23.10.2012 - 20:40
Abone Ol google-news

Şampiyonlar Ligi (H) Grubu'nda mücadele eden Galatasaray, gruptaki üçüncü maçında Romanya'nın CFR Cluj takımını konuk etti. İstanbul'daki yağmur yağışı nedeniyle çok ağır bir zeminde oynanan karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

ARENA'DA ZEMİN ÇOK 'AĞIR'

Ağır zemin nedeniyle istediği oyunu sahaya yansıtamayan Galatasaray, 19. dakikada Dani'ye çarpan topun ağlara gitmesiyle 1-0 geriye düştü. Bu golün ardından rakip sahada gol arayan Galatasaray istediği pozisyonları elde edemedi. Rakip Cluj'da Aguirregaray, 28. dakikada ikinci sarı karttan oyun dışında kaldı. Sarı kırmızılı temsilcimizde Melo, 35. dakikada kullandığı penaltıyı gole çeviremedi. İlk yarı bu skorla sona erdi: 1-0.

İkinci devreye de baskılı başlayan Galatasaray, ceza sahasına yapılan ortalarla gol aradı. İkinci 45 dakikanın da çok büyük bölümünü rakip sahada gol arayarak geçiren Galatasaray'da Burak Yılmaz, 77. dakikada takımının beraberlik golünü kaydetti. Kalan dakikalarda da gol arayan temsilcimiz, istediği golü bulamadı, maç 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Galatasaray bu skorla ilk puanını aldı. Temsilcimizin üçüncü maçlar sonunda 1 puanı bulunuyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler