G.Saray kendine geldi: 3-0

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Kayserispor'u konuk eden Galatasaray, rakibini 3-0'la geçti.

Yayınlanma: 27.10.2012 - 17:59
Abone Ol google-news

Ekim ayında oynadığı Süper Lig karşılaşmalarında 3 puan kazanamayan Galatasaray, 9. hafta karşılaşmasında sahasında Kayserispor'u konuk etti. Ev sahibi Galatasaray, karşılaşmayı 3-0 kazandı. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri, 7. dakikada Umut Bulut, 32. dakikada Cris ve 36. dakikada Burak Yılmaz kaydetti. Galatasaray bu skorla puanını 18'e yükseltti.

Umut Bulut'tan 7. gol

Galatasaray'ın bu sezon gol yollarındaki en etkili isimlerinden olan Umut Bulut, Kayserispor maçında da ağları havalandırmayı bildi. Kayserispor maçında takımını öne geçiren golü kaydeden Umut Bulut, bu sezon ligde 7. golüne ulaştı. Sarı-kırmızılı futbolcu, ligde daha önce Kasımpaşa (2), Beşiktaş, Bursaspor, Medical Park Antalyaspor ve Gençlerbirliği karşılaşmalarında fileleri sarstı.

Burak Yılmaz 6. golü kaydetti

Kayserispor karşısında takımının 3. golünü atan Burak Yılmaz da bu sezon ligdeki 6. golünü kaydetti. Golcü oyuncu, Galatasaray formasıyla Bursaspor, Medical Park Antalyaspor, Akhisar Belediyespor (2) ve Eskişehirspor maçlarında da gol ile buluştu.

Cris siftah yaptı

Brezilyalı futbolcu Cris, Kayserispor maçında Galatasaray formasıyla ilk golünü kaydetti. ''Cim Bom''da daha önce Medical Park Antalyaspor, Akhisar Belediyespor, Orduspor ve Eskişehirspor maçlarında görev yapan Brezilyalı oyuncu, Kayserispor maçında takımının 2. golünü kaydederek, Galatasaray formasıyla ilk kez gol sevinci yaşadı.
 

Zemindeki bozukluklar dikkati çekti

Karşılaşmanın oynandığı Türk Telekom Arena'nın zeminindeki bozukluklar dikkati çekti.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Cluj ile yoğun yağış altında oynanan mücadelede deforme olan zemin, Kayserispor maçına kadar büyük ölçüde toparlanırken, bazı bölgelerdeki bozukluklar gözlerden kaçmadı. Bu arada takımlar ısındıktan sonra, görevliler zeminde bozulan yerleri düzeltmeye çalıştı.

Sinan Erdem anıldı

Galatasaray'ın iç saha maçları öncesinde düzenlenen ''Galatasaray Efsanelerini Anıyor'' projesi kapsamında eski Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Sinan Erdem, Kayserispor mücadelesi öncesi anıldı. Bir dönem Galatasaray'da voleybol oynayan ve 2003 yılında vefat eden Sinan Erdem adına hazırlanan plaketi, Galatasaray Kulübü yönetim kurulu üyeleri Semih Haznedaroğlu ve Sedat Doğan, Erdem'in ailesine takdim etti. Maçta yer yer boşluklar gözlenirken, taraftarlar stadın büyük bölümünü doldurdu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler