Toprak'tan Ertürk hakkında suç duyurusu

Toprak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Halis Toprak, TMSF Başkanı Ahmet Ertürk hakkında Habertürk televizyonunda katıldığı bir programdaki açıklamaları nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Yayınlanma: 29.01.2009 - 13:43
Abone Ol google-news

Toprak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Halis Toprak, TMSF Başkanı Ahmet Ertürk hakkında, bir televizyon kanalındaki açıklamaları nedeniyle suç duyurusunda bulunduklarını bildirdi. Toprak, yaptığı yazılı açıklamada, ''Ahmet Ertürk'ün 15 Ocak 2009 tarihinde Habertürk televizyonunda katıldığı bir programda kendisi ve Toprak Grubu şirketleri hakkında asılsız iddialar ve akıl almaz hakaretlerde bulunduğunu'' ileri sürdü.

Ertürk'ün bu tutumunun tek nedeninin, kendisinin gerçekleri kamuoyu ile paylaşması olduğunu savunan Toprak, şunları kaydetti: ''TMSF Başkanı bizim gerçekleri dile getirmemizden öylesine rahatsız olmuştur ki, çocuklarımın Beykoz'da bulunan arsalarını alelacele satışa çıkarmış, hemen arkasından peşine basın mensuplarını takarak İstinye'deki evimin kıymet takdirini yaparak burayı da satacağını ilan etmiştir. Ertürk'ün bu zalimane tutumuna karşılık, 15 Ocak 2009 tarihli Habertürk kanalındaki açıklamaları nedeniyle suç duyurusunda bulunduk. Ayrıca bu kişi hakkında 200 bin TL'lik tazminat davası açtık''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler