'Ben Çocukken' filminin galası BKM'de

Çocukluğunu sokakta yaşayan son nesiller ''Ben Çocukken'' belgesel sinema filmi galası için 8 Kasım'da BKM'de buluşacak.

Yayınlanma: 02.11.2012 - 15:50
Abone Ol google-news

Bağımsız sinema yapımcısı ve yönetmen Cenk Kaptan'ın hazırladığı ve hayatını kaybeden Prof. Dr. Ünsal Oskay ile Aykut Oray'ın anısına adadığı, ''Ben Çocukken'' isimli belgesel sinema filminin, sosyal hayatın dijitalleşmesiyle beraber kaybolmaya yüz tutan sokak oyunlarını ve bu durumun günümüz çocukları üzerindeki olumsuz etkilerini anlattığı belirtildi.

Filmin galasının 8 Kasım günü Beşiktaş Kültür Merkezi'nde (BKM) yapılacağı ifade edilen açıklamada, ''Gecenin mekan sponsorluğunu üstlenen BKM'nin fuayesinde saat 19:30 itibariyle başlayacak olan kokteylin akabinde saat 20:30'da filmin gösterimi yapılacaktır. Film gösterimi 1 saat sürecektir. Bu film, Selçuk Yöntem, Burhan Şeşen, Çiçek Dilligil, Zafer Ergin, Murat Ertel, Levent Akman, Nadir Göktürk, Turgay Tanülkü ve ebediyete intikal eden Aykut Oray ve Ünsal Oskay gibi isimlerle çocukluklarına dair yapılmış röportajları da içeren özel bir projedir'' denildi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler