SGK'lilerin diş tedavileri

Türk Dişhekimleri Birliği Genel Başkanı Murat Akkaya, ''SGK'lilerin diş hekimlerine ya da özel hastanelere giderek tedavilerini yaptırabilmelerine ilişkin uygulamanın en kısa sürede gerçekleştirilmesini ümit ediyoruz'' dedi.

Yayınlanma: 29.01.2009 - 13:54
Abone Ol google-news

Türk Dişhekimleri Birliği Genel Başkanı Murat Akkaya, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) üyelerinin diş hekimlerine ya da özel hastanelere giderek tedavilerini yaptırabilmelerine ilişkin uygulamanın en kısa sürede gerçekleştirilmesini ümit ettiklerini bildirdi.

Akkaya, yaptığı yazılı açıklamada, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in ''Yeni hedefimiz diş sağlığını da sosyal güvenlik kapsamına almak. Hazırlanan değişikliğin yürürlüğe girmesinin ardından SGK'lılar diş hekimlerine ya da özel hastanelere de giderek diş tedavilerini yaptırabilecekler'' sözlerini anımsattı.

Kendilerinin de bu yönde bir tekliflerinin olduğunu anımsatan Murat Akkaya, ''Halkımız, ulaşım sıkıntısı çekmeden, sıra beklemeden, tercih ettiği bir dişhekimi tarafından tedavi edilme talebini 100 bin imzalı bir dilekçeyle dile getirmişti'' dedi.

Türk Dişhekimleri Birliği Genel Başkanı Akkaya, Bakan Çelik'in yaptığı açıklamanın, ülkenin ağız sağlığı sorununa çözüm getirecek önemli bir uygulama olacağını vurgulayarak, en kısa sürede gerçekleştirilmesini ümit ettiklerini bildirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler