Costner'ın oynadığı reklam yarın tanıtılacak

Oscar ödüllü ünlü aktör Kevin Costner'in rol aldığı Türk Hava Yolları'nın (THY) yeni reklam filmi, yarın yapılacak tanıtım toplantısının ardından Türkiye'nin yanı sıra 70 ülkede gösterime girecek.

Yayınlanma: 29.01.2009 - 14:23
Abone Ol google-news

THY'nin hizmet kalitesini anlatan ve ''Kendinizi Star Gibi Hissedeceksiniz-Feel Like A Star'' sloganı ile yayımlanacak yeni reklam filminin tanıtımı, THY Genel Müdürü Temel Kotil'in de katılımıyla Kanyon Alışveriş Merkezi Sinema Salonu'nda gerçekleştirilecek.

THY'nin yeni reklam filmi için yarın gerçekleştirilecek tanıtım toplantısının Türkiye'de bir ilk olacağı belirtilirken, reklam filmi aynı gün televizyonlarda ve sinemaların reklam kuşaklarında Türkiye'nin yanı sıra 70 ülkede gösterilmeye başlanacak.

Oscar ödüllü ünlü aktör Kevin Costner'in rol aldığı reklam filmi, Danimarkalı görüntü yönetmeni Kasper Tuxen ve İsveçli yönetmen Fredik Callingaard tarafından çekildi.

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde iki gün süren çekimler için yurtdışından özel ekipmanlar getirilirken, filmin müzikleri ünlü müzisyenlerce bestelendi.

İtalya, Almanya, Sırbistan, Rusya ve Türkiye'den 80 kişilik oyuncu kadrosu da dahil 350 kişilik ekibin görev yaptığı reklam filminin uçak içi çekimleri ise, Airbus A330'da gerçekleştirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon