Başkent'te elektrik kesintisi

Dağıtım şebekelerindeki daha önceden planlanan yıllık periyodik işletme, bakım, onarım ve tesis çalışmaları nedeniyle 1 Şubat Pazar günü Ankara'nın bazı ilçelerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Yayınlanma: 29.01.2009 - 18:18
Abone Ol google-news

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, 1 Şubat Pazar günü saat 09.00-14.00 arasında Çankaya ilçesine bağlı Ceyhun Atıf Kansu Caddesi 130 numara ve civarı, Nenehatun İlköğretim Okulu, Gözde Plaza ve civarı, 17. sokak ve civarına alçak gerilim panolarında yapılacak çalışma nedeniyle, 00.15-05.15 saatleri arasında Atatürk Bulvarı Gama İş Merkezi, Emek İş Hanı(Gökdelen binası), Karanfil Sokak ve civarına trafolarda yapılacak çalışma nedeniyle, 09.00-14.00 saatleri arasında Ziyabey Caddesinin bir kısmı ve civarına ise şebekedeki tesis çalışmaları nedeniyle elektrik verilemeyecek.

Etimesgut'ta kabloların trafo panosuna bağlantı çalışmaları nedeniyle saat 10.00 ile 15.00 arasında İstasyon Mahallesi sınır, 13, Gül, Ulubatlı Hasan sokaklarının bir kısmı, Leylak Caddesi'nin bir kısmı, Çocuk Esirgeme Kurumu Çocuk Yuvası, Etimesgut Merkez Sağlık Ocağı, Etimesgut Devlet Hastanesi ve Merkez Camisi elektrik alamayacak.
Aynı gün Mamak ilçesine bağlı Aşık Veysel Mahallesi 104. sokak ve civarında trafoda yapılacak çalışmalardan dolayı 09.00-14.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.
Keçiörende 04.00-07.00 saatleri arasında Mamak indirici merkezinde yapılacak çalışma nedeniyle Satar Gazetesi, Pursaklar ASKİ, Pursaklar Jandarma, Pamuklar TOKİ Konutları ve civarına elektrik verilmeyecek.

Kazan'da yapılacak şebeke bakım onarım çalışmaları nedeniyle, 07.00-08.00 arası ile 14.00-15.00 saatleri arasında Ali Devlet, Süreyya Uzunoğlu, Hasbes Çiftliği, Orhan Evi, Apet, Osman Bağrıyanık, Ermit, HNT Beton, Karizma, Nata, Yertaş, Mataş, Özmer, Turkcell, Aveo, Telsim, Paşa Mermer, Nurol, Killik mevkii, Teknosan, Eta Makina, Ormazabal, Agat İnşaat, Bildirici Gıda, Yayla Bakliyat, Kalpen, Tekar, Net Devre, TTM, Tamer Kalıp, Meliscan, Yavuz Sülüt, İntay, Soykan Depo, Kartal Oksit, Yüksel İnşaat, Denge Petrol, Özel Panel, Işıksan, Sasan, Bulaycı Gıda, Ankaş Kağıtçılık, Sönmez Kardeşler, Kolsan, Kam Beton, Saygın Makina, Kapan Kardeşler, Tamer Elektrik, Makro Market, Çağlayan Gıda, İlsa, Serdar Mühendislik, Yılmaz Hasır Çelik ve bölgedeki diğer müşterileri elektrik alamayacak.
Aynı ilçede tesis çalışmaları nedeniyle 12.00-14.00 saatleri arasında Orpaş, Öntur, MND Gıda, Tempor, Polsaş, Çegal, Astek, İpragaz, Hidrosan, Anka Cam, Altınordu, Kam Beton, Karçelsan, Aygersan, Gelişim A.Ş, Tuğcular, Özgün Gıda, Dalarslan, Sefa Kimya, Ekinciler Petrol, UDA Makina, Aras Kargo, Keresteciler, Gimat Siteleri, Veterinerlik Fakültesi, Express, Yurtiçi kargoları, Özden Kimya, Örümcek İskele, Cennet Bahçesi, Çetin Kağıtçılık, NT Transmikser, Sevimliler, Anadolu Petroller, Yıldız Makina, Prefi Prefabrik, Sonar Sondaj, Doğanlar Çelik, Tamer Elektrik, Kışla, Bitik, Saray, Dağyaka Mahalleleri ve civarında, 09-00-14.00 saatlerin arasında ise CP Piliç, Hilalgaz, Bostans, MND Gıda, Kule Vinç, Milangaz, Panel Makina, Özdağ Petrol, Ankara Petrol, Kibaroğlu İnşaat, Erdemler Soğutma, Büyükşehir Fidanlık, Veterinerlik Fakültesi, Bitik köyü ve civarında elektrik kesintisi yapılacak.
Şebekede bakım onarım çalışmaları nedeniyle 09.00-14.00 saatleri arasında Çubuk ilçesine bağlı Akkuzulu, Kapaklı, İmam Hüseyin Mahalleleri ve Eskiçöte Köyü ile aynı saatler arasında yeni tesis çalışmaları nedeniyle Kalecik ilçesine bağlı Kızılkaya, Akkaynak, Keklicek köyleri, Akbörk köyü su deposu ve Çİğdem Petrol'e elektrik verilmeyecek.

Polatlı'da ise Temelli trafo merkezindeki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Temelli, Maliköy, Başkent OSB, Temelli ASO Bölgesinde 09.00-13.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler