'Neyle suçlandığımı anlayamadım'

Araştırmacı Erhan Göksel, ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında gözaltına alınıp, İstanbul Adliyesi'ndeki sorgusunun ardından serbest bırakılmasıyla ilgili olarak ''Ben neyle suçlandığımı anlayamadım'' dedi.

Yayınlanma: 29.01.2009 - 22:07
Abone Ol google-news

Çukurova Genç İşadamları Derneğinin (ÇUGİAD) ''Sosyo-Ekonomik Analizlerle Yerel Seçimler ve Türkiye'' konulu paneline katılan Araştırmacı Erhan Göksel, ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında şirketine ait 17 bilgisayarlara el konulduğu için konuşmasına tam olarak hazırlanamadığını söyledi.

Bilgisayarlarında ''devletin bile elinde olmayan ekonomik ve sosyal arşiv, Merkez Bankası'nın bilanço rakamları ile geçen yılki iktisat verileri'' olduğunu belirten Göksel, ''İnşallah bunları bozmadan bana geri verirler. Bunlar ne kadar geç geri verilirse ülkedeki bazı insanlar yara alacaktır'' dedi. Göksel, ''Ergenekon'' davasının sonuçlanmasının Türkiye için çok önemli olduğunu ifade ederek, bazı kişilerin medyaya bilgi servisi yaptığını, çünkü kendisi gözaltına alınmadan önce konunun medyada yer aldığını kaydetti.

Erhan Göksel, ''Ben neyle suçlandığımı anlayamadım ve bırakıldım. Ailem neyle suçlandığımı soruyor, ama anlamış değilim. İnşallah bu dava netleşir çünkü hızlı şekilde politikleşiyor. Bu da davayı çözümsüz hale getirip, piyonların dışındakilerin örtbas edilmesine yol açıyor'' diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler